ΙΣΠΑΝΙΑ

«Ψάχνεται για Ζλάταν η Ρεάλ»

Ένα τρελό αλλά πολύ ενδιαφέρον σενάριο για την «βασίλισσα»
«Ψάχνεται για Ζλάταν η Ρεάλ»

Πολύ μεγάλο πρόβλημα έχει επιθετικά η Ρεάλ Μαδρίτης, που μετά την φυγή του Ρονάλντο και την κακή αγωνιστική κατάσταση των άλλων παικτών, δεν μπορεί να βρει το εύκολο γκολ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία 481 λεπτά, που είναι αρνητικό ρεκόρ σε όλη την ιστορία της ομάδας.

Έτσι η διοίκηση σκέφτεται να πάρει ισχυρές αποφάσεις προκειμένου να διορθώσει το όλο θέμα, με μία από αυτές να ακούει στο όνομα Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό στα ΜΜΕ του εξωτερικού, η κίνηση απόκτησης του θα γίνει τον Ιανουάριο, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται ο παίκτης μετά από καιρό.

Μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα, αφού αν τελικώς επιτευχθεί θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον Ζλάταν, πάλι στο κορυφαίο επίπεδο.

Δίχως τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα δεν κερδίζει στο Clasico (vids)

Έχει μπλέξει για τα καλά η Μπιλμπάο, ήττα για Μπέτις (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ψάχνεται για Ζλάταν η Ρεάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.