ΠΑΡΑFOOTBALL

«Σκέφτεται ο Μαρινάκης τον Μήτρογλου»

Αλήθειες και μύθοι για τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μήτρογλου
«Σκέφτεται ο Μαρινάκης τον Μήτρογλου»

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ολυμπιακό, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ακριβώς έτσι όπως παρουσιάζονται.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Agent Greek», η υπόθεση του Έλληνα επιθετικού της Μαρσέιγ δεν είναι τόσο απλή.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν, ο παίκτης σαφώς και δεν περνάει καλά στο «Βελοντρόμ», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να φύγει τόσο εύκολα από την Γαλλία και δεν λένε κάτι τέτοιο και τα δεδομένα.

Ο 30χρονος στράικερ δύσκολα θα πουληθεί και το μόνο που μπορεί να γλιτώσει η ομάδα του, είναι το 50% του συμβολαίου του, που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ μεικτά.

Ακόμα όμως και σε ένα σενάριο που θα γινόταν αποδεκτό, το να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής δανεικός, δύσκολα θα βρεθεί ελληνική ομάδα που να έχει τη δυνατότητα να καλύψει το συμβόλαιο του, ειδικά για ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά δεν είναι σίγουρο αν ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Agent Greek τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν είναι στις άμεσες βλέψεις του, με τον ίδιο να… κοιτάζει πρώτα το εξωτερικό και μετά όλα τα άλλα.

Ο Χριστόπουλος και τα…. φιλικά

Οι λόγοι που παραγκωνίστηκε ο Σιαλμάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σκέφτεται ο Μαρινάκης τον Μήτρογλου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.