ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Οφρυδόπουλος: «Ο σημερινός βαθμός θα βοηθήσει…»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στάθηκε στη σημασία των αγώνων Ηρακλή-Παναχαϊκής και στον βαθμό που πήρε η ομάδα του εν όψει της συνέχειας
Οφρυδόπουλος: «Ο σημερινός βαθμός θα βοηθήσει…»

Η Παναχαϊκή έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Καυτανζόγλειο και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος.

Ο προπονητής της Αχαιών μίλησε για τη σημασία που έχουν ντέρμπι Παναχαϊκής-Ηρακλή για την κατηγορία και αναφέρθηκε στον «Γηραιό» ως μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Στο αγωνιστικό σκέλος, στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου για την ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά το 0-0 με τον Ηρακλή:

«Τα μεγαλύτερα ντέρμπι της κατηγορίας είναι το Παναχαϊκή – Ηρακλής, δεν έχει σημασία η θέση που βρίσκεται ο Ηρακλής, εμείς ήρθαμε να τον αντιμετωπίσουμε ως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ηρακλής και Παναχαϊκή έχουν πολλά κοινά σημεία, δεν υπήρξε παιδί την δεκαετία του 1980 που να μην ήταν έστω και λίγο Ηρακλής, βλέποντας τους αστέρες που είχε.

Είχαμε αβαντάζ λόγω της καλή μας βαθμολογικής θέσης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε την πιο σημαντική ευκαιρία του αγώνα.

Θέλαμε τη νίκη σήμερα και παλέψαμε για αυτήν αλλά ο σημερινός βαθμός θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ τον Ηρακλή για την φιλοξενία και του εύχομαι ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά και τον κόσμο που έκανε τόσο μεγάλο ταξίδι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οφρυδόπουλος: «Ο σημερινός βαθμός θα βοηθήσει…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.