ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Δύσκολος ο Χιμένεθ μετά το καλοκαίρι

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ
ΑΕΚ: Δύσκολος ο Χιμένεθ μετά το καλοκαίρι

Ένας μήνας σχεδόν έχει ολοκληρωθεί από την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, για τρίτη φορά συνολικά στην καριέρα του.

Ωστόσο τα πράγματα μέχρι τώρα δεν φαίνονται και πολύ καλά, κάτι που μπορεί να κάνει την τρίτη του φορά να είναι και… φαρμακερή στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα όπως τονίζεται στο Sportime της Κυριακής και στη στήλη «Παρασκήνια», πλέον δεν υπάρχει φρεσκάδα σε ιδέες, σκέψεις από τον πάγκο, ενώ η ΑΕΚ έχει αρκετά «κομμάτια» του προηγούμενου τεχνικού.

Έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αποπνέει τον πρότερο σεβασμό σε πρόσωπα μέσα στα αποδυτήρια και ακόμα και αν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ακόμα και το αφεντικό έχει διακρίνει τα σημάδια φθοράς στην καθημερινότητα, Λύμπε και Μανόλο μιλάνε στη χάσει και στη φέξει οπότε έχει ήδη δοθεί εντολή για την ανεύρεση του «εκλεκτού».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δύσκολος ο Χιμένεθ μετά το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.