ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Απαράδεκτος»

Διαβάστε σήμερα (15/3) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά την ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι για την Euroleague. *Απαράδεκτος – Αδυνατεί να συνέλθει ο Ολυμπιακός που γίνεται βορά για κάθε αντίπαλο που βρίσκει μπροστά του – Κακή σε άμυνα και επίθεση η ομάδα του Μπλατ – Δεν κατεβαίνει στο ντέρμπι η ομάδα του Πειραιά...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Απαράδεκτος»

Διαβάστε σήμερα (15/3) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά την ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι για την Euroleague.

*Απαράδεκτος – Αδυνατεί να συνέλθει ο Ολυμπιακός που γίνεται βορά για κάθε αντίπαλο που βρίσκει μπροστά του – Κακή σε άμυνα και επίθεση η ομάδα του Μπλατ – Δεν κατεβαίνει στο ντέρμπι η ομάδα του Πειραιά – Μήνυμα… αγάπης στην Αδριατική και από Παναθηναϊκό.

*Σκάστε τα – Μόνο με 20 εκατ. ευρώ παραχωρείται ο Ζαμπά λέει ο ΠΑΟΚ – Η δικαίωση του Πασχαλάκη, κλήθηκε ξανά στην Εθνική.

*Πολλά τα λεφτά – Το Sportime καταφέρει τα ποσά που έχει μπει μέσω ΑΜΚ από το 2012 – Η συγκυρία των 25,6 εκατ. ευρώ από τον περασμένο Μάρτιο – Στο 61,4 η εισροή ρευστού και η απορία αξιοποίησης του.

*Φως – «Ναι» της περιφέρειας στα 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά» – Οργή για απαλλαγή Ουάρντα στην «Ένωση» – Ματσιούλης ο… Ταύρος.

*Όπως με Άρη – Δεν αλλάζει πλάνο ο Μαρτίνς – Ξεχωρίζει ο Μαρίνος στους μικρούς – Βόλεϊ: Ήττα-σοκ από Κηφισιά.

*Έθνική Ελλάδας – Έκπληξη Μαυρία στις κλήσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Απαράδεκτος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.