WORLD FOOTBALL

Σούντγκρεν: Σκόραρε ξανά με πέναλτι (vid)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν εύστοχος και πάλι σε εκτέλεση πέναλτι με την ΑΪΚ
Σούντγκρεν: Σκόραρε ξανά με πέναλτι (vid)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αποτελεί εγγύηση στις εκτελέσεις πέναλτι. Ο 28άχρονος Σουηδός αμυντικός, που έχει συμφωνήσει ήδη με τον Άρη, για άλλη μια φορά έδειξε την ικανότητά του να ευστοχεί στα πέναλτι.

Ετσι άνοιξε τον δρόμο για την εντός έδρας νίκη της ΑΪΚ  Στοκχόλμης επί της Εσκιλστούνα με 2-1 για την 7η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ο Σούντγκρεν σκόραρε κόντρα στην ομάδα που άρχισε την καριέρα του στο 31ο λεπτό του αγώνα.

Πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Το πρώτο είχε δώσει στους πρωταθλητές Σουηδίας  το τρίποντο της νίκης, με αντίπαλο τη Χάκεν, 1-0.

Ο Σουηδός παίκτης έχει συμφωνήσει να ενισχύσει την ΑΪΚ στα προκριματικά του Champions League και μετά την 18η Ιουλίου να ενταχθεί στις τάξεις του Άρη.

Ενας πρώην «ερυθρόλευκος» παίκτης, ο Ταρίκ Ελιουνούσι έκανε το 2-0 για την ΑΪΚ στο 50΄, με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν για το τελικό 2-1.

Στην κορυφή ο Ανέστης με την Γκέτεμποργκ

Η ΑΪΚ έχει αρχίσει μέτρια τη χρονιά, με 11β. σε επτά ματς είναι στην 6η θέση, αλλά από την κορυφή απέχει μόλις δύο βαθμούς.

Εκεί βρίσκεται η Γκέτεμποργκ, που νίκησε εκτός έδρας τη Σίριους με 4-2, με τον Γιάννη Ανέστη να υπερασπίζεται την εστία της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούντγκρεν: Σκόραρε ξανά με πέναλτι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.