×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ο μόνος που έχει παππού αλλά όχι πατέρα


    Sportime Team

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ο μόνος που έχει παππού αλλά όχι πατέρα


Τις σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τις ελίτ, όπως είπε, στηλίτευσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος.

Από την κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν…. γλύτωσε και η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Πέτρου Κόκκαλη στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας «από την μία έκοψε ο ΕΚΑΣ αλλά από την άλλη έβαλε τον Πέτρο Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο». «(Ο Πέτρος Κόκκαλης) είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει παππού αλλά όχι πατέρα», σημείωσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. «Έχω κουραστεί να ακούω για τον αγωνιστή του εμφυλίου παππού Κόκκαλη, αλλά τον πατέρα Κόκκαλη, ο οποίος ταυτίστηκε με τη διαπλοκή στην Ελλάδα, τον έχουμε ξεχάσει τελείως», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Απέναντι σε επιλογές όπως της κυρίας Λοΐζου και σε υποψήφιους όπως τον κ. Κόκκαλη, τον κ. Λάμπρου, θυμίζω σταθερό συνομιλητή φυλακισμένων τρομοκρατών, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, η Ν.Δ παρατάσσει άξιους πολιτικούς. Αλλά και άξιους της κοινωνίας που θα γίνουν πολιτικοί», σημείωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

« Ο κ. Τσίπρας ξαφνικά ανακάλυψε την μείωση των φόρων που αυτός επέβαλε και για την οποία έχω μιλήσει αναλυτικά από την πρώτη παρουσία μου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2016; Την απάντηση, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας θα την πάρει από τους Έλληνες πολίτες. Και με αυτούς θα κάνει και το ντιμπέιτ το οποίο τόσο ζητά», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα αξιοπερίεργα της ομιλίας ήταν η προσωρινή συσκότιση την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης. «Είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της κρίσης κι έσβησαν τα φώτα», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το ακροατήριό να ξεσπά σε γέλια και χειροκροτήματα.


Τελευταία Νέα