ΠΑΡΑFOOTBALL

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας: Η… ήττα ανοίγει όρεξη για πίτσα

Αρκετές θερμίδες κατανάλωσαν κάποιοι παίκτες
Τελικός κυπέλλου Ελλάδας: Η… ήττα ανοίγει όρεξη για πίτσα

Ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας ανήκει στο παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ ήρθαν τα πανηγύρια (ξανά) και στην ΑΕΚ προβληματισμός για την εμφάνιση.

Πάντως, κάποιοι από τους ηττημένους φαίνεται πως παρά την ήττα, είχαν… όρεξη. Έτσι αφού ολοκληρώθηκε ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας, το έριξαν στις… θερμίδες.

Και η στήλη Agent Greek, εξέφρασε την εξής απορία: «Δεν ξέρω αν συνηθίζεται. Μπορεί και να έχει να κάνει με την αποκατάσταση ενέργειας, συνεπώς μπορεί να επιβάλλεται η κατανάλωση… πίτσας μετά από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Σίγουρα, όμως, να παραγγέλνεται από χαμένους ενός τελικού δεν είναι κάτι που έχω συναντήσει συχνά.

Δεν το κρίνω, επαναλαμβάνω μπορεί να είναι (ιατρικά) απαραίτητο, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει εντύπωση η… αυξημένη όρεξη μετά από την απώλεια ενός τροπαίου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικός κυπέλλου Ελλάδας: Η… ήττα ανοίγει όρεξη για πίτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.