ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ιτούδης: Τον «δένει» με νέο συμβόλαιο η ΤΣΣΚΑ!

Οπως σημειώνει δημοσίευμα της Ρωσίας, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ιτούδης: Τον «δένει» με νέο συμβόλαιο η ΤΣΣΚΑ!

Μπορεί λίγο καιρό πριν από το Final-4 ο Αντρέι Βατούτιν να είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει πολλές πιθανότητες παραμονής στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ, ωστόσο μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας τα δεδομένα άλλαξαν τελείως. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Izvestia» η «ομάδα του στρατού» έχει ήδη προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο (2+1) στον Ελληνα τεχνικό!

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως λίαν συντόμως θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.  Η συμφωνία προβλέπει αύξηση απολαβών για όλο το τιμ του Έλληνα προπονητή που έχει στο πλευρό τους και τους Έλληνες,  Ανδρέα Πιστιόλη και Κώστα Χατζηχρήστο.

Πάντως, δεν αποκλείεται και η το νέο συμβόλαιο να είναι κλειστό τριετές, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι. Θυμίζουμε πως ο Ιτούδης βρίσκεται στον πάγκο των Ρώσων από το 2014, συνεπώς θα συμπληρώσει τουλάχιστον επταετία μετά τη νέα επέκταση.

Επιπλέον αναφέρεται και το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του ΝΒΑ στο πρόσωπο του, όμως το πιθανότερο είναι ο Ιτούδης να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ, την οποία έχει οδηγήσει σε δύο Ευρωλίγκες (2016 και 2019).

Ειδικά η φετινή κατάκτηση ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος για το συγκρότημα της Μόσχας. Κι αυτό καθώς ήταν ίσως η πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν θεωρείτο ακλόνητο φαβορί για την κούπα. Μάλιστα λίγοι ήταν εκείνοι που προέβλεπαν πως η ομάδα του Ιτούδη θα έφτανε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τους περισσότερους να δείχνουν προτίμηση σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης.

Τελικά οι Ρώσοι φορμαρίστηκαν την κατάλληλη στιγμή, ανέτρεψαν το break που υπέστησαν στα πλέι οφ από τη Μπασκόνια και με επιβλητική παρουσία στον Final 4 της Βιτόρια, «καθάρισαν» Ρεάλ (στον ημιτελικό) και Εφές (στον τελικό) για να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ετσι τα δεδομένα για τον Ιτούδη άλλαξαν άρδην, με την αγκαλιά του Ελληνα τεχνικού με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας (Βατούτιν) λίγο μετά το φινάλε του τελικού να λέει πολλά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιτούδης: Τον «δένει» με νέο συμβόλαιο η ΤΣΣΚΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.