ΑΡΗΣ

Κλεάνθης Βικελίδης: Εντυπωσιακό βίντεο για τον νέο φωτισμό!

Άρης: Ένα εκπληκτικό βίντεο με τον νέο φωτισμό που τοποθετήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανέβασε στα social media της Geyer Hellas.
Κλεάνθης Βικελίδης: Εντυπωσιακό βίντεο για τον νέο φωτισμό!

Μετά τα σημαντικά βελτιωτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν (και εξακολουθούν να πραγματοποιούνται) τo «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό γήπεδο.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές αλλαγές που έγιναν στην ιστορική έδρα του Άρη, αφορά βεβαίως η βελτίωση στον ηλεκτροφωτισμό.

Όπως είχε γίνει γνωστό άλλωστε τόσο από την εταιρεία Παντζαρτζίδης με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης Θόδωρου Καρυπίδη τοποθετήθηκε εξ ολοκλήρου φωτισμός LED.

Έτσι το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι πλέον το μοναδικό γήπεδο της Ελλάδας με τέτοιο φωτισμό. Η αλλαγή ήταν αισθητή για όσους παρακολούθησαν το πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας με την ΑΕΛ για το Europa League.

Θυμίζουμε ότι υπήρξε σόου με φωτορυθμικά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, που χάρισε μερικές εντυπωσιακές εικόνες σε όσους ήταν στο γήπεδο, αλλά και σε εκείνους που είδαν το ματς από την τηλεόραση.

Μάλιστα η Geyer Hellas ανέβασε στα social media της να εκπληκτικό βίντεο με τα έργα που έγιναν στον φωτισμό του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Πίσω από τις μεγάλες ομάδες, μεγάλες εταιρίες…» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει την εν λόγω ανάρτηση.

Κλεάνθης Βικελίδης: Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έγινε στο Facebook

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

71 νέοι προβολείς LED τοποθετήθηκαν στο σκέπαστρο της θύρας 9 .Αυριο ξεκίνα η αντικατάσταση των προβολέων των 2 πυλώνων επι της παπαναστασίου .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pantzartzidis-group (@pantzartzidis_group) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλεάνθης Βικελίδης: Εντυπωσιακό βίντεο για τον νέο φωτισμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.