ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε στα γραφεία της USA Today

Εκκενώθηκαν τα γραφεία της εφημερίδας στην Αμερική
ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε στα γραφεία της USA Today

ΗΠΑ: Συναγερμός σήμανε στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας USA TODAY στη Βιρτζίνια, ύστερα από αναφορές ότι ένοπλος άνδρας εισέβαλε στα κτίρια.

Το περιστατικό εκτυλίσσεται ενώ είναι νωπές οι μνήμες από τις δύο αιματηρές επιθέσεις σε Τέξας και Οχάιο. Που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ανοίγοντας και πάλι τη συζήτηση περί σοβαρού περιορισμού της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της USA TODAY και προχώρησαν στην εκκένωση των κτιρίων και της περιοχής.

Δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, αναφορά για τραυματία.

Σε ανάρτηση στο Twitter προχώρησε, κατά τις 12:30 τοπική ώρα, η αστυνομία της κομητείας Fairfax επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν αναφορές για παρουσία ενόπλου και καλώντας τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή γύρω από τα κτίρια όπου στεγάζεται η εφημερίδα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν τον πανικό που επικράτησε έξω από τα γραφεία του USA TODAY. Αστυνομικοί διενεργούν έρευνα στο σημειό, ενώ και ελικόπτερο συμμετέχει στην έρευνα.

Στο μεταξύ, εκτός λειτουργίας βρίσκεται η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας USA TODAY.

«Έχουμε εκκενώσει το κτίριο. Η αστυνομική πατρουσία είναι έντονη στο σημείο. Οι αρχές μας ρωτούν εάν είδαμε ή ακούσαμε κάτι ύποπτο» έγραψε στο Twitter ο συντάκτης της εφημερίδας Άλεξ Πτάτσικ.

Η είδηση εισβολής ενόπλου στα γραφεία της USA Today κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Πηγή: protothema.gr.

ΕxtraTime στο Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε στα γραφεία της USA Today», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.