ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα-Τρίκαλα: Νεαροί πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Πολύ επικίνδυνα... παιχνίδια, από ανεγκέφαλους νεαρούς στο δρόμο Τρικάλων-Ιωαννίνων
Ιωάννινα-Τρίκαλα: Νεαροί πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Ιωάννινα-Τρίκαλα: Τρόμος επικρατεί στο δρόμο Τρικάλων – Ιωαννίνων, αφού μία παρέα νεαρών στήνει καρτέρι και πετάει πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ακόμα λοιπόν ένα περιστατικό έλαβε χώρα, αφού τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/8) οι άγνωστοι δράστες, πέταξαν πέτρα σε ένα αμάξι, όπου βρισκόταν ένα ζευγάρι  με την 6χρονη κορούλα του.

Ο πατέρας της μικρής, που ταξίδευε με την οικογένεια του από τη Φθιώτιδα προς τα Γιάννινα, προσπάθησε να τρέξει προς τους νεαρούς, οι οποίοι όμως τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός: Έως τους 38 βαθμούς η θερμοκρασία

Ιωάννινα-Τρίκαλα: Σίγουρα τέτοιες πράξεις είναι πάρα πολύ επικίνδυνες και μπορούν να αποβούν μοιραίες, θρηνώντας θύματα στους δρόμους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πατέρας στο lamiareport.gr:

«Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά, λίγο πριν βγούμε στην Εγνατία Οδό, έξω από το χωριό Παναγιά, είδαμε μέσα στο δρόμο να ξεπροβάλει ένας νεαρός και να σηκώνει το χέρι ρίχνοντας μια πέτρα.

Μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει βλέπουμε 15-20 νεαρούς να μας πετροβολούν ομαδικά. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία έπαθε σοκ, αφού πέρα από τις πέτρες φοβήθηκε να μην χτυπήσει και κάποιον από τους νεαρούς που ήταν στο πλάι του δρόμου.

Από τους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι μας, ούτε κι εμείς, το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά. Το συμβαν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Καλαμπάκας».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννινα-Τρίκαλα: Νεαροί πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.