Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καλαμάτα: Γίνεται ΠΑΕ, τέσσερις δυνατές μεταγραφές

Μέχρι την Παρασκευή (23/8) το «ok» της ΕΠΟ
Καλαμάτα: Γίνεται ΠΑΕ, τέσσερις δυνατές μεταγραφές

Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί κατά 99% στη Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο και πλέον, άπαντες περιμένουν το τυπικό «ok» από την ομοσπονδία για την αλλαγή της κατηγορίας.

Οι «μελανόλευκοι» έχουν προνοήσει και δεν περιμένουν την ειδοποίηση της ΕΠΟ για να τρέξουν τις διαδικασίες, οι οποίες θα κινηθούν σε ρυθμούς fast track.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Football League: Αποσύρεται ο Νέστος Χρυσούπολης

Σε μία προσπάθεια να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά θέματα με τη σύγκληση γενικής συνέλευσης και τη μετατροπή της ομάδας σε ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία.

Ο πρώην πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» και νυν μέλος της διοίκησης Γιώργος Ράλλης ήταν αποκαλυπτικός σε διάλογο που είχε κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας στα γραφεία της ομάδας.

Αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Καλαμάτα είναι έτοιμη περισσότερο από κάθε άλλον για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ή χρονοτριβή στην μετάβαση.

Η ΕΠΟ αναμένεται να δώσει την οριστική της απάντηση μέχρι την Παρασκευή (23/8) καθώς πλέον ο χρόνος πιέζει και για τις διοργανώσεις που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Καλαμάτα: Τα μεταγραφικά ζητήματα

Πέρα από τα οργανωτικά θέματα όμως και τα όποια διαδικαστικά που έχουν ήδη δρομολογηθεί σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας.

Η διοίκηση περιμένοντας την απόφαση για τη football League έχει αφήσει ανοικτό παράθυρο στις μεταγραφές καθώς οι ανάγκες πλέον αυξήθηκαν.

Θεωρείται δεδομένο πως η Καλαμάτα θα κινηθεί για τέσσερις πρωτοκλασάτα ονόματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές επιπέδου Super League που θα δώσουν στη «Μαύρη Θύελλα» το κάτι παραπάνω, προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Παρουσίαση καρτών διαρκείας και ακαδημιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο επίπεδο των κορυφαίων ομάδων κινείταο η Καλαμάτα. Ανακοινώθηκαν οι νέες κάρτες διαρκείας και τα προγράμματα.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμάτα: Γίνεται ΠΑΕ, τέσσερις δυνατές μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.