ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Μετέτρεψαν τον γάμο σε κερκίδα!

Ένα απίστευτο θέαμα θέλησαν να δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν γάμο, κάνοντας πραγματικά τη νύχτα, μέρα. Συγκεκριμένα, ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς της ομάδα, ο Σωτήρης Γαλάνης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ελένη Γρηγορέλη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο μικρός οπαδός που συγκίνησε τον Καρανίκα Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι...
ΠΑΣ Γιάννινα: Μετέτρεψαν τον γάμο σε κερκίδα!

Ένα απίστευτο θέαμα θέλησαν να δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν γάμο, κάνοντας πραγματικά τη νύχτα, μέρα.

Συγκεκριμένα, ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς της ομάδα, ο Σωτήρης Γαλάνης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ελένη Γρηγορέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο μικρός οπαδός που συγκίνησε τον Καρανίκα

Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι ένας απλός γάμος και γι΄αυτό φρόντισαν οι φίλοι του ζευγαριού.

Έτσι λοιπόν, δεν τους ήταν αρκετό το να πετάξουν ρύζι, αλλά ήθελαν να ευχηθούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Άναψαν λοιπόν καπνογόνα και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, έξω από το κέντρο που έγινε η γαμήλια δεξίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΣ Γιάννινα: Και τυπικά Οικονομόπουλος και Πανουργιάς

Ο γαμπρός μάλιστα επέλεξε ένα μπλε κουστούμι, με άσπρο πουκάμισο και θύμιζε πολύ τα χρώματα της φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ευχές μέσω βίντεο στο ζευγάρι έστειλαν και δύο ιδιαίτερα αγαπητοί παίκτες από το παρελθόν, οι Κόντε και Ναδάλες.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Μετέτρεψαν τον γάμο σε κερκίδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.