EXTRATIME

Open: Πλησιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης;

Open: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί το κανάλι με την παρουσία του Κυριάκου Θωμαΐδη, σύμφωνα με τις Τυπολογίες. Επίσης, όπως σημειώνουν οι Τυπολογίες: **Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Voice» αναζητάει ο ΣΚΑΪ. **Ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Boom» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. ** O Αντώνης Φουρλής (Mega, Huffingtonpost.gr, News 247-88,6) προορίζεται για...
Open: Πλησιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης;

Open: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί το κανάλι με την παρουσία του Κυριάκου Θωμαΐδη, σύμφωνα με τις Τυπολογίες.

Επίσης, όπως σημειώνουν οι Τυπολογίες:

**Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Voice» αναζητάει ο ΣΚΑΪ.

**Ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Boom» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

** O Αντώνης Φουρλής (Mega, Huffingtonpost.gr, News 247-88,6) προορίζεται για την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ

**Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τα Παραπολιτικά FM βρίσκονται οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» (Real FM, ΣΚΑΪ).

** Στον Real FM επιστρέφουν από τα Παραπολιτικά FM οι Γιώργος Χουδαλάκης και Ιωσήφ Καλαμαράκης. Στον σταθμό θα προστεθεί με χιουμοριστικές σφήνες και ο Γιώργος Μητσικώστας.

**Ο Γιάννης Τρουπής προορίζεται για τη θέση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

**Στέλεχος του ενημερωτικού τομέα του One προορίζεται να αναλάβει θέση στην Αγία Παρασκευή.

**Η Νατάσα Μπουτεράκου αποχωρεί από τη θέση της εκδότριας της Vogue Greece και την εταιρεία Καθημερινές Εκδόσεις ΑΕ και την αντικαθιστά η έως σήμερα διευθύντρια marketing της εταιρείας Αλεξία Κορωναίου.

Open: Πλησιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Open: Πλησιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.