ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Εθνική Ιαπωνίας: Με τον Χατσιμούρα στην 12αδα

Με ηγέτη τον Ρούι Χατσιμούρα η Εθνική Ιαπωνίας θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.  Με το Νο9 του φετινού draft του ΝΒΑ, τον Ρούι Χατσιμούρα θα παραταχθεί η Εθνική Ιαπωνίας στο Μουντομπάσκετ, αλλά και τον πρώην NBAer και εδώ και χρόνια πολιτογραφημένο Ιάπωνα Νικ Φαζέκας. Η 12αδα απαρτίζεται από τους: Σέγια Άντο, Μακότι Χιεζίμα,...
Εθνική Ιαπωνίας: Με τον Χατσιμούρα στην 12αδα

Με ηγέτη τον Ρούι Χατσιμούρα η Εθνική Ιαπωνίας θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Με το Νο9 του φετινού draft του ΝΒΑ, τον Ρούι Χατσιμούρα θα παραταχθεί η Εθνική Ιαπωνίας στο Μουντομπάσκετ, αλλά και τον πρώην NBAer και εδώ και χρόνια πολιτογραφημένο Ιάπωνα Νικ Φαζέκας.

Η 12αδα απαρτίζεται από τους: Σέγια Άντο, Μακότι Χιεζίμα, Ρουσέι Σινογιάμα, Ρούι Χατσιμούρα, Κοσούκε Τακεούτσι, Γιούτα Ουατανάμπε, Σούτο Άντο, Γιότζι Τακεούτσι, Γιουντάι Μπάμπα, Νικ Φαζέκας, Νταΐκι Τανάκα και Άβι Κόκι Σάφερ.

Η Ιαπωνία θα αγωνιστεί στον ίδιο όμιλο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τσεχία και την Τουρκία και φυσικά οι ελπίδες πρόκρισης της είναι ελάχιστες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ιαπωνίας: Με τον Χατσιμούρα στην 12αδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.