ΚΟΣΜΟΣ

Μπαχάμες – Κυκλώνας: «Εξαφανίστηκε» το αεροδρόμιο του Φρίπορτ (vid)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής
Μπαχάμες – Κυκλώνας: «Εξαφανίστηκε» το αεροδρόμιο του Φρίπορτ (vid)

Τις πληγές τους μετρούν οι Μπαχάμες μετά τον καταστροφικό κυκλώνα Ντόριαν, που έπληξε τα νησιά Abaco και Grand Bahama, στο εξωτικό αρχιπέλαγος της Καραϊβικής.

Τουλάχιστον 7 νεκρούς, χιλιάδες άστεγους και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές είναι ο μέχρι στιγμής οδυνηρός απολογισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Game of Thrones: Το Sportime στο Μπέλφαστ (pics)

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) των ΗΠΑ, ο Ντόριαν θεωρείται πλέον ο δεύτερος πιο ισχυρός κυκλώνα του Ατλαντικού και ο πρώτος τόσο καταστροφικός που έπληξε ποτέ τις Μπαχάμες.

Ολόκληρα χωριά ισοπεδώθηκαν και χιλιάδες στρέμματα πλημμύρισαν.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Grand Bahama στο Φρίπορτ «εξαφανίστηκε» κάτω από τα νερά που έφτασαν τα δύο μέτρα και το μέγεθος τις καταστροφής φαίνεται στο βίντεο από το «πριν και μετά» το πέρασμα του Ντόριαν.

Ο κυκλώνας Ντόριαν, που εξασθένησε στην Κατηγορία 2, κινείται πλέον προς τις ακτές της Πολιτείας της Φλόριντας των ΗΠΑ, η οποία – μάζι με την Τζόρτζια και τη Νότια Καρολίνα, έχει κυρηχθεί σε κατάσταση έκακτης ανάγκης από την περασμένη Παρασκευή.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαχάμες – Κυκλώνας: «Εξαφανίστηκε» το αεροδρόμιο του Φρίπορτ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.