ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: «Έφτασε η ώρα ανανέωσης στην ΕΟΚ»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ρωτήθηκε για τις Εθνικές ομάδες...
Αυγενάκης: «Έφτασε η ώρα ανανέωσης στην ΕΟΚ»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας και για το μπάσκετ.

Αρχικά ο Υφυπουργός σχολίασε για την πορεία των Εθνικών ομάδων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο: «Ειδικά στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ η εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Να ξεκινήσω από το μπάσκετ που είχαμε περισσότερες ελπίδες, πολλές ελπίδες, ένα δυναμικό, ίσως το καλύτερο δυναμικό από την εποχή Γκάλη, Γιαννάκη, Φασούλα, είναι η περίοδος αυτή.

Θεωρώ ότι είναι ώρα να ξεκινήσει μια σοβαρή, ειλικρινής συζήτηση σε ό,τι αφορά τη διοικητική ανανέωση που χρειάζεται να έχουν τα κεντρικά όργανα, έτσι ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος και φυσικά να μη χάσουμε την ευκαιρία που έχουμε και αναφέρομαι στο δυναμικό, στο σύνολο των παικτών, που ομολογουμένως έχουν πολλά να δώσουν, έχουν ψυχή, έχουν πάθος, και το πιο σημαντικό είναι καλοί χαρακτήρες, μια καλή, δεμένη ομάδα, όχι ο καθένας το δικό του. Δεν πρέπει να πάει χαμένο αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυγενάκης-Σαββίδης: Η θέση του υφυπουργού για το επεισόδιο

Σε ερώτηση για την ηγεσία της ΕΟΚ, απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Η διαδικασία εκλογής γίνεται εσωτερικά, εμείς δεν έχουμε συμμετοχή, εμείς έχουμε την υποχρέωση να βάλουμε το πλαίσιο, να στηρίξουμε σε πολιτικό επίπεδο τις πρωτοβουλίες, να ενισχύσουμε οικονομικά στο βαθμό που έχουμε τη δυνατότητα και με όποιο τρόπο να ενισχύσουμε την πρωτοβουλία.

Είναι παραδεκτό ότι έχει γίνει μια καλή πορεία και ο καθένας έχει προσφέρει από το δικό του μετερίζι, ας μην πούμε ονόματα, ωστόσο έφτασε η ώρα να υπάρξει μια ανανέωση, διότι η ανανέωση είναι μια πηγή υγείας, αν θέλετε, και δυναμικής.

Δοκιμάζονται και άλλες συνθήκες, άλλες στρατηγικές, το χρειαζόμαστε τώρα, και σε αυτή την κατεύθυνση και εγώ ως αρμόδιος για το χαρτοφυλάκιο αυτό, που μου εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας, θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό στα όρια και στο μέτρο που μου επιτρέπεται».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυγενάκης: «Έφτασε η ώρα ανανέωσης στην ΕΟΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.