ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δες πού θα βρεις τη φθηνότερη βενζίνη στην περιοχή σου

Παρά το γεγονός πως πρόσφατες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι εν λόγω εξελίξεις δεν θα επιφέρουν αυξήσεις στα καύσιμα, η αγωνία μας δεν παύει να ισχύει. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Οι εκτιμήσεις στελεχών της πετρελαϊκής αγοράς, ωστόσο, θεωρούν βέβαιη μια αύξηση στις τιμές λιανικής των καυσίμων. Πιστεύεται πως με μια αύξηση...
Δες πού θα βρεις τη φθηνότερη βενζίνη στην περιοχή σου

Παρά το γεγονός πως πρόσφατες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι εν λόγω εξελίξεις δεν θα επιφέρουν αυξήσεις στα καύσιμα, η αγωνία μας δεν παύει να ισχύει.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Οι εκτιμήσεις στελεχών της πετρελαϊκής αγοράς, ωστόσο, θεωρούν βέβαιη μια αύξηση στις τιμές λιανικής των καυσίμων.

Πιστεύεται πως με μια αύξηση στα 70 δολάρια ανά βαρέλι, οι τιμές της βενζίνης μπορούν να φτάσουν ως το 1,65 ευρώ ανά λίτρο, ενώ στα νησιά, να αγγίξει τα 2 ευρώ. Ανάλογη αύξηση περιμένουν και στο πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο κυμαίνεται αυτή τη περίοδο λίγο πάνω από το 1 ευρώ (1,20 στα νησιά) και δεν αποκλείουν να ανέβει κατά περίπου 20 λεπτά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δες πού θα βρεις τη φθηνότερη βενζίνη στην περιοχή σου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.