ΠΑΡΑFOOTBALL

Λημνιός: Το καλοκαίρι τα μεταγραφικά… σπουδαία

Ο Ραμαντάνι... δείχνει μεταγραφή για τον Δημήτρη Λημνιό
Λημνιός: Το καλοκαίρι τα μεταγραφικά… σπουδαία

Ένας από τους Έλληνες παίκτες που διαθέτουν πολύ μεγάλη ποιότητα,  είναι ο Δημήτρης Λημνιός, που κάνει αρκετά καλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ανήκει στο γραφείο των Αποστόλου και Λιβαθηνού, που πριν λίγο καιρό έκανα ένα deal και προκάλεσαν θόρυβο στην πιάτσα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», οι δύο συμφώνησαν να μαζέψουν την πελατεία τους και να μπουν κάτω από τις φτερούγες του (εκ των κορυφαίων) Φάλι Ραμαντάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ιβάν Σαββίδης για το… κόκκινο ποτάμι (vid)

Πάνε πάνω από 20 μήνες συνεργασίας. Νικολάου και Ανδρούτσος χάθηκαν στην πορεία για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ρέτσος πήγε μέσω… Κουτσολιάκου στη Λεβερκούζεν και «ψάχνεται» για τον Ιανουάριο, ο Αντζουλάς πέρυσι πήρε την ευκαιρία του στην Primavera της Φιορεντίνα, αλλά δεν έγινε το επόμενο βήμα. Για τον Κατράνη το deal δε χρειάστηκε έξωθεν παρέμβαση.

Οπότε μας απομένει ο κύριος Λημνιός, που βγάζει πλέον μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του, καθιερώνεται στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. «Καλοκαίρι μεταγραφή!», είπε και ελάλησε ο Ραμαντάνι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λημνιός: Το καλοκαίρι τα μεταγραφικά… σπουδαία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.