STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Τον έσωσε ο Ντάουντα!

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Από πριν όλοι γνώριζαν ότι δεν είναι ένα απλό ματς αυτό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία στο Αγρίνιο. Φάνηκε αυτό και στην πράξη, αφού ήταν ένας αγώνας που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τα όσα έγιναν. Ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη για να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο τον Αστέρα Τρίπολης...
Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Τον έσωσε ο Ντάουντα!

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Από πριν όλοι γνώριζαν ότι δεν είναι ένα απλό ματς αυτό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία στο Αγρίνιο.

Φάνηκε αυτό και στην πράξη, αφού ήταν ένας αγώνας που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τα όσα έγιναν.

Ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη για να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο τον Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται από πάνω του. Από την άλλη η Λαμία ψάχνει τους βαθμούς για να κάνει την υπέρβαση και να… κυνηγήσει την εξάδα.

Όπως επίσης είχαν κίνητρο και μετά την απόφαση της διοίκησης για πρόστιμο μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, εξαιτίας της κακής τους απόδοσης. Και ήθελαν να αποδείξουν πράγματα.

Τελικά πήραν από έναν βαθμό με τη μεταξύ τους ισοπαλία και το τελικό 1-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-2: Μπήκε 6άδα ξανά

Ο Παναιτωλικός στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκε δυνατά. Ιδιαίτερα το πρώτο 25λεπτο έπαιζε σχεδόν στο μισό γήπεδο τη Λαμία. Με τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Από την άλλη η Λαμία άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το πρώτο 20λεπτο και κατάφερε κιόλας να βάλει και το γκολ. Συγκεκριμένα, στο 43′ ο Μπεχαράνο ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στο ματς.

Χωρίς μάλιστα να πανηγυρίζει το γκολ του, εξαιτίας του παρελθόντος του στον Παναιτωλικό.

Έτσι τελείωσε και το ημίχρονο στο 0-1 της Λαμίας.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός ναι μεν ψάχτηκε για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με το πρώτο ημίχρονο.

Παρόλα αυτά όμως στις καθυστερήσεις έγινε αυτό που ήθελε! Στο 90+4′ ο Ντάουντα, στο ντεμπούτο του, «τσίμπησε» την μπάλα μέσα στην περιοχή προ του Θεοδωρόπουλου. Με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να τον ανατρέπει και να κερδίζει το πέναλτι ο Παναιτωλικός!

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάουντα, που το κέρδισε, και διαμόρφωσε το τελικό 1-1!

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Σε τέτοια παιχνίδια όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ειδικά για μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Όταν μπαίνει ένας παίκτης και στο ντεμπούτο του είναι καθοριστικός, δικαιολογημένα θα χαρακτηριστεί και ως πολυτιμότερος. Ο λόγος για τον Αμπιόλα Ντάουντα, που κέρδισε το πέναλτι και το έβαλε χαρίζοντας την ισοπαλία στον Παναιτωλικό.

UP: Ρόσα και Άλβαρες για τουλάχιστον ένα ημίχρονο έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα. Αμφότεροι έδειξαν πως θα βοηθήσουν τους Αγρινιώτες να αλλάξουν μεσοεπιθετικά εικόνα. Τον πρώτο τον ξέραμε, όμως, και έτσι ο δεύτερος αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη.

DOWN: Μπορεί σε όλο το ματς να ήταν σοβαρός, μπορεί γενικότερα να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος, αλλά αυτό που κάνει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος στο φινάλε είναι μεγάλο λάθος. Κρεμάει ουσιαστικά τη Λαμία και της στερεί το δικαίωμα να πάρει ένα σημαντικό διπλό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ορθώς δίνει το πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). Αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή στο ματς και παίρνει τη σωστή απόφαση. Από εκεί και πέρα, στον πειθαρχικό έλεγχο το έχασε με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για μία αποβολή που δεν δόθηκε στον Τζανακάκη.

ΓΚΟΛ: 90’+6 Ντάουντα – 43′ Μπεχαράνο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34′ Τζανακάκης, 59′ Κέβιν – 26′ Μπεχαράνο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (56′ Ταχάρ), Σίεστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (60′ Ντουάρτε), Ντίας, Ρόσα, Άλβαρες, Μπαΐροβιτς (73′ Ντάουντα).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Δημούτσος (90’+4 Σασί), Σάλιακας (70′ Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς (90’+2 Βύντρα), Καραμάνος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Τον έσωσε ο Ντάουντα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.