ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Διπλασιασμός των νεκρών στις ΗΠΑ!

Ο κορονοϊός «χτυπά» τις ΗΠΑ τα τελευταία 24ωρα και ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς.  Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό από τα στοιχεία που συγκέντρωσε το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 4.000, καθώς έφτασαν τους 4.076. Μέσα σε λίγες ώρες ο αριθμός αυξήθηκε κατακόρυφα, με τις ΗΠΑ να...
Κορονοϊός: Διπλασιασμός των νεκρών στις ΗΠΑ!

Ο κορονοϊός «χτυπά» τις ΗΠΑ τα τελευταία 24ωρα και ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. 

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό από τα στοιχεία που συγκέντρωσε το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 4.000, καθώς έφτασαν τους 4.076. Μέσα σε λίγες ώρες ο αριθμός αυξήθηκε κατακόρυφα, με τις ΗΠΑ να μετρούν συνολικά το τελευταίο 24ωρο 913 θανάτους, αριθμός διπλάσιος σχεδόν σε σχέση με αυτόν που είχαν μία ημέρα πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Βρετανία: «Μαύρο» ρεκόρ με 393 θανάτους!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε στο διπλάσιο στην χώρα, σε σχέση με αυτόν που καταμετρούσε το Σάββατο, όπου το σύνολο ανερχόταν στους 2.010. Αυτά, την ώρα που ο ιατρικός εξοπλισμός όλο και λιγοστεύει, με την κατάσταση να δείχνει πως ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Την ίδια στιγμή, τα κρούσματα ανέρχονται σε 188.578, καθώς καταγράφηκαν περισσότερα από 24.790 κρούσματα μόνο το τελευταίο 24ωρο, αριθμός που είναι επίσης ρεκόρ στην διάρκεια εξάπλωσης του κορονοϊού στην χώρα.

Οι δυσοίωνες προβλέψεις των ειδικών για την κατάσταση που περιμένουν να περιέλθει η χώρα, φαίνεται πως επαληθεύεται, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αντιλαμβάνεται, έστω και αργά, την σοβαρότητα της κατάστασης και να δηλώνει πως πλέον είναι ζήτημα «ζωής και θανάτου», καθώς και πως οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες για την χώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Διπλασιασμός των νεκρών στις ΗΠΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.