NBA

Απίστευτο: Του κάηκε το σπίτι και μόνο η φανέλα του Ίρβινγκ σώθηκε (pics)

Έπειτα από φωτιά που έπιασε σπίτι οπαδού των Μπρούκλιν Νετς, μόνο ένα πράγμα διασώθηκε. Μία υπογεγραμμένη φανέλα του Κάιρι Ίρβινγκ. Ολοσχερώς κάηκε η οικεία ενός φιλάθλου των Μπρούκλιν Νετς, έπειτα από φωτιά που έπιασε εσωτερικά, από ξεχασμένη εστία. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης, είναι πως το μόνο που διασώθηκε από την πυρκαγιά, ήταν μόνο μία εμφάνιση...
Απίστευτο: Του κάηκε το σπίτι και μόνο η φανέλα του Ίρβινγκ σώθηκε (pics)

Έπειτα από φωτιά που έπιασε σπίτι οπαδού των Μπρούκλιν Νετς, μόνο ένα πράγμα διασώθηκε. Μία υπογεγραμμένη φανέλα του Κάιρι Ίρβινγκ.

Ολοσχερώς κάηκε η οικεία ενός φιλάθλου των Μπρούκλιν Νετς, έπειτα από φωτιά που έπιασε εσωτερικά, από ξεχασμένη εστία.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης, είναι πως το μόνο που διασώθηκε από την πυρκαγιά, ήταν μόνο μία εμφάνιση της αγαπημένης ομάδας του συγκεκριμένου φιλάθλου. Αυτή η εμφάνιση είχε το όνομα του αγαπημένου του παίκτη, του Κάιρι Ίρβινγκ.

Το δείγμα ανθρωπιάς που τον διακατέχει, έδειξε ο σταρ των Νετς, ο οποίος έσπευσε αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός, να υπογράψει την συγκεκριμένη φανέλα, απαλύνοντας έστω λίγο τον πόνο του άτυχου οπαδού.

Δείτε εδώ την υπογεγραμμένη φανέλα:

Ίρβινγκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Του κάηκε το σπίτι και μόνο η φανέλα του Ίρβινγκ σώθηκε (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.