ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο «τέρας του Κάβου»: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Τρεις ώρες χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει τον 47χρονο βιαστή της Κέρκυρας. Ο Δημήτρης Ασπιώτης ή αλλιώς το «Τέρας του Κάβου», φέρει αρκετά τραύματα και έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροπορία: Ενισχύεται με πανίσχυρα Chinook Ο 47χρονος, φέρει κάταγμα ισχίου, στο πόδι, έχει αιμάτωμα νεφρού, κάταγμα στα πλευρά και...
Tο «τέρας του Κάβου»: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Τρεις ώρες χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει τον 47χρονο βιαστή της Κέρκυρας.

Ο Δημήτρης Ασπιώτης ή αλλιώς το «Τέρας του Κάβου», φέρει αρκετά τραύματα και έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροπορία: Ενισχύεται με πανίσχυρα Chinook

Ο 47χρονος, φέρει κάταγμα ισχίου, στο πόδι, έχει αιμάτωμα νεφρού, κάταγμα στα πλευρά και στον σπόνδυλο. Υπενθυμίζεται ότι χθες, εγκλωβίστηκε σε χαράδρα, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις Αρχές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Το «Τέρας του Κάβου»: Πώς έφτασαν οι Αρχές στον εντοπισμό του

Ο φερόμενος ως βιαστής της 34χρονης Αλβανίδας ο οποίος αναζητούνταν εδώ και μέρες από τις αστυνομικές Αρχές, είχε καταφέρει να χτίσει μια μικρή ξύλινη καλύβα δίπλα στην παραλία Άγιος Γόρδιος στη περιοχή Λευκίμη της Κέρκυρας, προσποιούμενος τον ερημίτη ώστε να μπορέσει να περάσει απαρατήρητος. Η ανάγκη του όμως να αναζητήσει τροφή και νερό τον ανάγκαζε να περιφέρεται για ορισμένο χρονικό διάστημα σε καθημερινή ωστόσο βάση στη συγκεκριμένη παραλία την οποία επισκέπτεται κόσμος, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Χθες λοιπόν στην παραλία του Αγίου Γορδιου βρέθηκαν αρκετοί επισκέπτες αλλά και ντόπιοι της περιοχής που κατέβηκαν για μια βουτιά εκμεταλλευόμενοι τις ήπιες καιρικές συνθήκες. Ο Ασπιώτης έκανε το λάθος να βγει από την κρυψώνα του στη προσπάθεια να αναζητήσει τροφη και τότε ένας κάτοικος της περιοχής τον αναγνώρισε. Χωρίς να τον πλησιάσει κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο την αστυνομία και το Λιμενικό προκειμένου να τους ενημερώσει για την παρουσία του καταζητούμενου στη παραλία.

Αμέσως δόθηκε σήμα από στεριά και θάλασσα και μέσα σε λίγη ώρα δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού βρίσκονταν στο σημείο, έτοιμοι να επέμβουν. Όταν ο Ασπιώτης αντελήφθη την παρουσία τους, παρότι δεν είχε πολλές δυνάμεις, έτρεξε να ξεφύγει με αστυνομικούς και λιμενικούς να τον καταδιώκουν. Ωστόσο στη προσπάθεια του να γλιτώσει τη σύλληψη, γλίστρησε σε μια χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μέση και στα πόδια, ωστόσο διατηρούσε τις αισθήσεις του και ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής και της ομάδας διάσωσης.

Ο Ασπιώτης μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο από το protothema.gr.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tο «τέρας του Κάβου»: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.