MEDIA

Κόνι Μεταξά: Η εμφάνιση που… τρέλανε τον Αρναούτογλου! (pic)

Με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο... φωτιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις
Κόνι Μεταξά: Η εμφάνιση που… τρέλανε τον Αρναούτογλου! (pic)

Τα μεσάνυχτα, η Κόνι Μεταξά είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δηλώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωή της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

Μιλά για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», για τον σύντροφό της, τη σχέση εξ’αποστάσεως, αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο μέλλον. Έχει βαρεθεί το Instagram; Πώς αντιμετωπίζει, πλέον, τα αρνητικά σχόλια;

Πόσο έχει ωριμάσει η ίδια σαν άνθρωπος; Πόσο την έχει βοηθήσει το τηλεοπτικό της ταίρι, Τάσος Ξιαρχό, που εισβάλλει στο στούντιο και μας αποκαλύπτει πως θα ήθελαν να πάνε ακόμα και στη Eurovision μαζί.

Η Κόνι Μεταξά επέλεξε να ενφανιστεί στην εκπομπή πιο σέξι από ποτέ. Με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο… φωτιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tonight at 24:00 @the2nightshow_ant1tv #the2nightshow @panik_entertainment_group

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Pagkozidi Metaxa (@kmetaxa) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγίδα στην Αθήνα: Ζημιές σε ηλεκτροδότηση και ίντερνετ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόνι Μεταξά: Η εμφάνιση που… τρέλανε τον Αρναούτογλου! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.