ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Η εκκρεμότητα και το τηλέφωνο ανανέωσης

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς, τον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά, γι αυτό και η ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», υπάρχει μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα στο επιτελείο του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Μετωπική» νούμερο 4! (vids) Αυτή είναι ο...
Ολυμπιακός: Η εκκρεμότητα και το τηλέφωνο ανανέωσης

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς, τον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά, γι αυτό και η ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», υπάρχει μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα στο επιτελείο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Μετωπική» νούμερο 4! (vids)

Αυτή είναι ο Χρήστος Μουρίκης, επικεφαλής φυσικής κατάστασης και εκείνος που φρόντιζε η ομάδα να παραμένει ακμαία για 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακόμη δεν έχει πέσει τηλέφωνο ανανέωσης από την Πλατεία Αλεξάνδρας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η εκκρεμότητα και το τηλέφωνο ανανέωσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.