Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαρκό: Με ηγέτη τον Παναγάκο και προπονητή τον Παπασπύρου

Οριστικές εξελίξεις στην ομάδα του Μαρκόπουλου
Μαρκό: Με ηγέτη τον Παναγάκο και προπονητή τον Παπασπύρου

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα (8/6) στην ομάδα της Μαρκό που ετοιμάζεται να μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο διοικητικής ηγέτης της Μαρκό, ο Τάκης Παναγάκος άναψε το πράσινο φως, προκειμένου να αρχίσει το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έπειτα από αρκετές ημέρες συζητήσεων και διαβουλεύσεων, ο ιδιοκτήτης της Admiral έδωσε το «οκ» στους συνεργάτες του για να μπει ξανά το… τρένο στις ράγες και ο σύλλογος να κινηθεί δυναμικά.

Στο τιμόνι της ομάδας παραμένει ο Δημήτρης Παπασπύρου, καθώς εκτιμήθηκε η δουλειά του τη φετινή σεζόν, με την Μαρκό να τερματίζει στη 2η θέση του 6ου ομίλου με πολύ καλά δείγματα γραφής.

Οι «πράσινοι» ξεκινάνε τον σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, έχοντας πάντως και το μυαλό τους στη Football League.

Δεν αποκλείεται με την επικείμενη αναδιάρθρωση και σε τυχόν κενά που θα προκύψουν, αν ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή, ο σύλλογος του Μαρκόπουλου να ευνοηθεί.

Ωστόσο αυτό είναι ένα μακρινό σενάριο και βασικό μέλημα της διοίκησης είναι να χτιστεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στη Γ’ εθνική και θα διεκδικήσει την άνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ενημέρωση της ομάδας: «Η νεα σεζον ξεκινα με την ανανεωση του προπονητη μας Δημητρη Παπασπυρου μετα την πετυχημενη πορεια της περυσινης χρονιας».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκό: Με ηγέτη τον Παναγάκο και προπονητή τον Παπασπύρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.