ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ιστορικός»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (28/6) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχεις ως πρώτο θέμα τη νίκη του Πανιωνίου κόντρα στην Ξάνθη. *Ιστορικός – Ο Πανιώνιος παίζοντας με πειθαρχία, πείσμα και πάθος νίκησε την Ξάνθη και πάει να κάνει δυνατό το αδύνατο. *Αήττητοι, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, οι «κυανέρυθροι» μετά την επανέναρξη – Πολλά λάθη...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ιστορικός»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (28/6) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχεις ως πρώτο θέμα τη νίκη του Πανιωνίου κόντρα στην Ξάνθη.

*Ιστορικός – Ο Πανιώνιος παίζοντας με πειθαρχία, πείσμα και πάθος νίκησε την Ξάνθη και πάει να κάνει δυνατό το αδύνατο.

*Αήττητοι, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, οι «κυανέρυθροι» μετά την επανέναρξη – Πολλά λάθη οι Ακρίτες.

*Ούτε τώρα – Ο Παναθηναϊκός έψαξε περισσότερο το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά τις δύο φορές που βρήκε δίχτυα, το VAR του πήρε τη χαρά – Παρέμειναν χωρίς νίκη στα πλέι-οφ οι δύο ομάδες – Μακέντα – Καμπετσής τα ακυρωθέντα τέρματα, ο Ιταλός είχε και δοκάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (28/6)

*Αποδεκατισμένη υποδέχεται η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, νοκ άουτ τελευταία στιγμή και ο Μπάρκας – Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για τον Μαρτίνς.

*Τ. Καπετανάκος: Μία Κυριακή που αιφνιδιάζει την ΑΕΚ – Δ. Μαργωμένος: Στη σκακιέρα του ΟΑΚΑ.

*Άρης και ΠΑΟΚ καλούνται να διαχειριστούν την απογοήτευση τους – Στον αστερισμό του Ματέο Γκαρσία οι «κίτρινοι» – Ελλιπέστατος ο Δικέφαλος.

*Βόμβα! Όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, η FIBA ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι οι ομάδες που έχουν ban δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές – Για ποιους χτυπάει (περισσότερο) η καμπάνα.

*Πρόσω ολοταχώς – Φουλάρει το «τριφύλλι» για Ουίτινγκτον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ιστορικός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.