ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Άλλη κλάση»

Διαβάστε σήμερα (8/2) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζενίτ για τη Euroleague. *Άλλη κλάση – Παναθηναϊκός – Ζενίτ 96-81 Παρά τα  «νεκρά» του διαστήματα, ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν να απειληθεί από αυτήν την Ζενίτ και έφτασε έτσι σε μία επικράτηση ρουτίνας – Μία νίκη πλέον απόσταση από...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Άλλη κλάση»

Διαβάστε σήμερα (8/2) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζενίτ για τη Euroleague.

*Άλλη κλάση – Παναθηναϊκός – Ζενίτ 96-81

Παρά τα  «νεκρά» του διαστήματα, ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν να απειληθεί από αυτήν την Ζενίτ και έφτασε έτσι σε μία επικράτηση ρουτίνας – Μία νίκη πλέον απόσταση από την 4η θέση – Πρώτος σκόρερ ο Τόμας, σιγοντάρισαν Ράις και Παπαγιάννης – Σπουδαία δουλειά αμυντικά από Τζόνσον, Παππά – Ν. Μπουρλάκης: Μόνο από τον εαυτό του θα έχανε!

*Ζείτε: Το Sportime τιμά τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στη Θύρα 7 – Σήμερα, στις 14:00, το μνημόσυνο – Γ. Χωριανόπουλος: Μέρα που δεν θα ξεχαστεί – Αλ. Χρηστάκος: Τα 21… παρών – Δ. Μαργωμένος: Η δική μου ιστορία.

*Ολυμπιακός – Με το βλέμμα στο Περιστέρι – Οι εντολές του Μαρτίνς στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» για το ματς με τον Ατρόμητο. Μήνυση Σάββα Θεοδωρίδη σε Μάκη Γκαγκάτση και Λευτέρη Δούκα.

Μπάσκετ: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Σπανούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (8/2)

*ΑΕΚ – Το ζει στο… τέρμα – Γκάζια στους παίκτες της ΑΕΚ από τον Μάσιμο Καρέρα για τη νοοτροπία που επέδειξαν κόντρα στον Παναιτωλικό. Τα δίνει όλα για το καλό της «Ένωσης» ο Ιταλός κόουτς, τι ετοιμάζει για το ντέρμπι με το «τριφύλλι». Εντυπωσιάζει η «Αγιά Σοφιά».

*Παναθηναϊκός – Να το ξεπεράσει – Παραμένει έκδηλη η δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τα πλάνα Δώνη για να γυρίσει η σελίδα στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ινσούα.

*ΠΑΟΚ – PAOK TV και του χρόνου – Να μην αλλάξουν τηλεοπτική στέγη αποφάσισαν στο «Δικέφαλο». Οι σκέψεις του Φερέιρα για τον ΟΦΗ.

*Πανιώνιος – Ξάνθη 19:30 NS1

*Λαμία – ΑΕΛ 20:00 ΕΡΤS

*Giannis! Ο Αντετοκούνμπο ισοφάρισε ρεκόρ του θρυλικού Τσάμπερλεν.

*«Αντίο» Μπορούση στην Εθνική – Αρχίζει το All Star Game στην Κρήτη (17:00 – ΕΡΤS)

*Ολυμπιακοί Αγώνες – Ιστορικό: Ιστορικό: Πρώτη λαμπαδηδρόμος η Κορακάκη, θα παραδώσει η Στεφανίδη

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Άλλη κλάση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.