ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Αυγενάκης: «Η UEFA χειροκροτεί και ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει»

Με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της ΕΠΟ, με αφορμή την ελληνική υποψηφιότητα του Παγκρητίου για τον τελικό του Conference League. Ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτόξευσε επίθεση κατά της ΕΠΟ μέσω ανάρτησής του στα social media για το ζήτημα των εργασιών ανακαίνισης του Παγκρήτιου Σταδίου που έχουν...
Αυγενάκης: «Η UEFA χειροκροτεί και ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει»

Με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της ΕΠΟ, με αφορμή την ελληνική υποψηφιότητα του Παγκρητίου για τον τελικό του Conference League.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτόξευσε επίθεση κατά της ΕΠΟ μέσω ανάρτησής του στα social media για το ζήτημα των εργασιών ανακαίνισης του Παγκρήτιου Σταδίου που έχουν ξεκινήσει, παρά την υπονόμευση από πλευράς Ομοσπονδίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΠΟ: Κρατάει το Conference League, αποσύρει το Παγκρήτιο – Έγγραφο Δέδε «καίει» Αυγενάκη!

Αναλυτικά:

«Εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης του Παγκρήτιου, τρέχει η δημοπράτηση στεγάστρου, υπογράφεται Μνημόνιο Συνεργασίας ΓΓΑ-Δήμου Ηρακλείου για κάλυψη όποιου επιπλέον κόστους, χειροκροτεί η UEFA τον άρτιο φάκελο διεκδίκησης & ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυγενάκης: «Η UEFA χειροκροτεί και ο ρίψασπις της ΕΠΟ υπονομεύει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.