ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Μην τυχόν και κάνετε αυτό το λάθος όταν φύγετε για διακοπές!

Τον κώδωνα κινδύνου κρούει η ΕΛ.ΑΣ, για την κακή συνήθειά μας να γνωστοποιούμε στα social media πότε λείπουμε για διακοπές.
Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Μην τυχόν και κάνετε αυτό το λάθος όταν φύγετε για διακοπές!

Τους σοβαρούς κινδύνους που προκύπτουν από την κακή συνήθειά μας να γνωστοποιούμε στα social media πότε φεύγουμε για διακοπές, εξήγησε η ΕΛ.ΑΣ.

«Έτοιμοι για check in στις διακοπές; Σκεφτείτε ποιοι θέλετε να γνωρίζουν πού βρισκόσαστε…» είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία στην σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουλή: Δικαίωμα διορισμού στο δημόσιο για τους βαριά εγκαυματίες στο Μάτι

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εκδώσει αναλυτικές οδηγίες και συμβουλές για τους πολίτες που φεύγουν διακοπές, προκειμένου να προστατευτούν από διαρρήκτες και κλέφτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Μην τυχόν και κάνετε αυτό το λάθος όταν φύγετε για διακοπές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.