ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Άνοιξε και έπεσε η πλατφόρμα για τις βάσεις

Η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων άνοιξε λίγο πριν τις 9 το πρωί και έκτοτε έχει «πέσει» πάρα πολλές φορές και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι στον αέρα.  Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ανοίξουν τον ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας για δουν τις βάσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές...
Πανελλαδικές: Άνοιξε και έπεσε η πλατφόρμα για τις βάσεις

Η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων άνοιξε λίγο πριν τις 9 το πρωί και έκτοτε έχει «πέσει» πάρα πολλές φορές και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι στον αέρα. 

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ανοίξουν τον ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας για δουν τις βάσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές – Όλα τα αποτελέσματα εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Η πλατφόρμα άνοιξε λίγο πριν τις 9 το πρωί και έκτοτε «πέφτει» ανά τακτά χρονικά διαστήματα λόγω του όγκου των επισκέψεων που δέχεται.

Το μήνυμα, που βγαίνει στον ιστότοπο results.it.minedu.gov.gr είναι το εξής:

Πανελλαδικές

Πανελλαδικές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές: Άνοιξε και έπεσε η πλατφόρμα για τις βάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.