ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 6-1: Σόου με γκολάρες και… εξάρα (vids)

Ασταμάτητη ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν που… ξέσπασε κόντρα στην Ανζέ, κερδίζοντας με 6-1 στην 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Ένα εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν, που βρίσκει πλέον τα πατήματά της τη φετινή σεζόν, δείχνοντας τα δόντια της και πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη της, ανεβαίνοντας -έστω και προσωρινά- στην 2η θέση....
Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 6-1: Σόου με γκολάρες και… εξάρα (vids)

Ασταμάτητη ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν που… ξέσπασε κόντρα στην Ανζέ, κερδίζοντας με 6-1 στην 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν, που βρίσκει πλέον τα πατήματά της τη φετινή σεζόν, δείχνοντας τα δόντια της και πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη της, ανεβαίνοντας -έστω και προσωρινά- στην 2η θέση.

Το… χορό των τερμάτων άνοιξε με φανταστικό γκολ ο Φλορέντσι στο 7′, ενώ στο 36′ ο Νεϊμάρ έκανε το 2-0 μετά από φοβερή ενέργεια του Εμπαπέ.

Οι Παριζιάνοι ξεκίνησαν με άγριες… διαθέσεις και στο δεύτερο μέρος, με τον Νεϊμάρ να βρίσκει και πάλι δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τραορέ μείωσε σε 3-1, ωστόσο ο Ντράξλερ είχε την απάντηση στο 57′, με τον Γκουεγιέ να σκοράρει στο 71′ με σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και τον Εμπαπέ να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» στο 84′ διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 6-1: Σόου με γκολάρες και… εξάρα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.