ΒΟΛΕΪ

Ντροπιαστική δήλωση από τον πρόεδρο του Ηρακλή: «Δεν θα παίζουμε με τα ψυχολογικά του κάθε Πελεκούδα»

Επίθεση στον Παναγιώτη Πελεκούδα, πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ και παίκτη του Παναθηναϊκού, εξαπέλυσε ο Πρόδρομος Καλαϊτζίδης. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής, όμως, αναφέρθηκε με αισχρό τρόπο σε ζητήματα υγείας που αντιμετώπισε ο βολεϊμπολίστας των πρωταθλητών Ελλάδας κατά το παρελθόν. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα volleyplanet.gr, ο Καλαϊτζίδης μίλησε για όσα συμβαίνουν στο σπορ που υπηρετεί το τελευταίο...
Ντροπιαστική δήλωση από τον πρόεδρο του Ηρακλή: «Δεν θα παίζουμε με τα ψυχολογικά του κάθε Πελεκούδα»

Επίθεση στον Παναγιώτη Πελεκούδα, πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ και παίκτη του Παναθηναϊκού, εξαπέλυσε ο Πρόδρομος Καλαϊτζίδης.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής, όμως, αναφέρθηκε με αισχρό τρόπο σε ζητήματα υγείας που αντιμετώπισε ο βολεϊμπολίστας των πρωταθλητών Ελλάδας κατά το παρελθόν.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα volleyplanet.gr, ο Καλαϊτζίδης μίλησε για όσα συμβαίνουν στο σπορ που υπηρετεί το τελευταίο διάστημα.

«Στην περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία όλη την ευθύνη την έχει ο ΠΑΣΑΠ. Έχω μαζί μου, υπέρ μας τους υπόλοιπους 9 προέδρους της Λίγκας, τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, κ. Ταρνατόρο, τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσο, που μεσολάβησε για να βρεθεί λύση.

Αλλά δεν μπορώ τελικά να καταλάβω ποιον εξυπηρετεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ. Αλλά ο Ηρακλής, είναι Ηρακλής! Δεν μπορεί να παίζει με τα ψυχολογικά του Πελεκούδα και του κάθε Πελεκούδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Πελεκούδας έχει αποκαλύψει δημοσίως τον αγώνα που έδωσε πριν από χρόνια με την κατάθλιψη…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντροπιαστική δήλωση από τον πρόεδρο του Ηρακλή: «Δεν θα παίζουμε με τα ψυχολογικά του κάθε Πελεκούδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.