ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μικροεπεισόδια στη συγκέντρωση ανάμεσα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ένταση για αρκετή ώρα επικράτησε έξω από το Εφετείο όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου αναμένοντας την απόφαση.
Δίκη Χρυσής Αυγής: Μικροεπεισόδια στη συγκέντρωση ανάμεσα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση και μάλιστα για αρκετή ώρα επικράτησε έξω από το Εφετείο όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Ώρα αποφάσεων έπειτα από 5,5 χρόνια – «Φρούριο» το Εφετείο (vids)

Συγκεκριμένα υπήρξαν προπηλακισμοί, σπρωξίματα, αλλά και ρίψεις αντικειμένων (καφέδες και μπουκάλια από νερό) μεταξύ μπλοκ διαδηλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Live Streaming: Η συγκέντρωση έξω από το Εφετείο για την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση σημειώθηκε μεταξύ μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Χρυσής Αυγής: Μικροεπεισόδια στη συγκέντρωση ανάμεσα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.