ΝΑΓΚΟΡΝΟ - ΚΑΡΑΜΠΑΧ

Ρώσοι: Έριξαν 9 Bayraktar σε 48 ώρες – Tο Krasukha πετσοκόβει τους Τούρκους

Ρώσοι: Μέσα σε 48 ώρες ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 9 τουρκικά αεροσκάφη Bayraktar TB-2 που πετούσαν κοντά στη ρωσική στρατιωτική βάση στην Αρμενία. Σύμφωνα με Ρώσους δημοσιογράφους από το Avia.pro, οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν ένα από τα νέα τους όπλα στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου – το σύστημα Krasukha (σ.σ. ομορφιά στα ελληνικά). Το ρωσικό σύστημα...
Ρώσοι: Έριξαν 9 Bayraktar σε 48 ώρες – Tο Krasukha πετσοκόβει τους Τούρκους

Ρώσοι: Μέσα σε 48 ώρες ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 9 τουρκικά αεροσκάφη Bayraktar TB-2 που πετούσαν κοντά στη ρωσική στρατιωτική βάση στην Αρμενία.

Σύμφωνα με Ρώσους δημοσιογράφους από το Avia.pro, οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν ένα από τα νέα τους όπλα στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου – το σύστημα Krasukha (σ.σ. ομορφιά στα ελληνικά).

Το ρωσικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Krasukha είναι μια εντελώς νέα στρατιωτική ανάπτυξη που τέθηκε σε υπηρεσία από τον ρωσικό στρατό το 2014 και η παραγωγή του ολοκληρώθηκε το 2010.

Bayraktar: ΣΟΚ στην Άγκυρα – Έριξαν ήδη 10 τουρκικά drones οι Αρμένιοι

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι εάν το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου της Ρωσίας συνεχίσει να λειτουργεί με παρόμοιο ρυθμό, η Άγκυρα και το Μπακού θα περιορίσουν σημαντικά την ανάπτυξη των τουρκικών drones , καθώς οι απώλειες αεροσκαφών αναμένεται να φτάσουν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Ελληνοτουρκικά: ΣΟΚ – Ψήφισμα για την αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ στο Κογκρέσο

Διαβάστε ακόμα

Οruc Reis: Παράταση της NAVTEX έως τις 27 Οκτωβρίου – Κάτω τα όπλα την 28η Οκτωβρίου;

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα στήνει πλωτό τείχος για το Oruc Reis – Δεν θα περάσει ούτε… κουνούπι

Bayraktar: Βρήκαν τον μάστορά τους – Ρωσικό όπλο τα διαλύει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Έριξαν 9 Bayraktar σε 48 ώρες – Tο Krasukha πετσοκόβει τους Τούρκους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.