ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ BC

Ιωνικός Νίκαιας: Δικός του ο Τουντζιαράκης

Ο Σταύρος Τουντζιαράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό. Ο έμπειρος σέντερ συμφώνησε με τους Νικαιώτες που θα ενισχυθούν όσο χρειάζεται ώστε να πετύχουν το στόχο τους. Ο Σταύρος Τουντζιαράκης είναι γεννημένος στη Φλώρινα στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και με ύψος 2,10μ. αγωνίζεται ως σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του σε Αριστοτέλη Φλώρινας και...
Ιωνικός Νίκαιας: Δικός του ο Τουντζιαράκης

Ο Σταύρος Τουντζιαράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό. Ο έμπειρος σέντερ συμφώνησε με τους Νικαιώτες που θα ενισχυθούν όσο χρειάζεται ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

Ο Σταύρος Τουντζιαράκης είναι γεννημένος στη Φλώρινα στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και με ύψος 2,10μ. αγωνίζεται ως σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του σε Αριστοτέλη Φλώρινας και Μαντουλίδη, ενώ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό, το 2006.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Μαρούσι, για να αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕΚ, Ίκαρο Καλλιθέας, ΟΦΗ, Solna Vikings (Σουηδία), M.A.F.C. Βουδαπέστης (Ουγγαρία), Κύμη, Al Sadd Doha (Κατάρ), Προμηθέα Πάτρας και Κολοσσό Ρόδου.

Οι Νικαιώτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, στη θέση του point guard. Είναι βέβαιο ότι η διοίκηση του Ιωνικού θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ενισχύσει την ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός Νίκαιας: Δικός του ο Τουντζιαράκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ