ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Eλληνοτουρκικά: Να διαλύσει την Τουρκία θέλει ο Μακρόν – Κόβει την τελωνειακή ένωση

Ελληνοτουρκικά: Η γαλλική κυβέρνηση θα προτείνει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να καταργήσει την τελωνειακή ένωση με την Τουρκία. Αυτή η κύρωση θα ήταν απάντηση στην επιθετική ρητορική του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν έναντι του Γάλλου προέδρου ειδικότερα, και στην επιθετική του πολιτική στη Μεσόγειο, σύμφωνα με το europe1.fr. Ελληνοτουρκικά: Αποκάλυψη των Ρώσων – Τα Bayraktar ψάχνουν τα...
Eλληνοτουρκικά: Να διαλύσει την Τουρκία θέλει ο Μακρόν – Κόβει την τελωνειακή ένωση

Ελληνοτουρκικά: Η γαλλική κυβέρνηση θα προτείνει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να καταργήσει την τελωνειακή ένωση με την Τουρκία.

Αυτή η κύρωση θα ήταν απάντηση στην επιθετική ρητορική του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν έναντι του Γάλλου προέδρου ειδικότερα, και στην επιθετική του πολιτική στη Μεσόγειο, σύμφωνα με το europe1.fr.

Ελληνοτουρκικά: Αποκάλυψη των Ρώσων – Τα Bayraktar ψάχνουν τα ελληνικά Osa-AKM

Η γαλλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει μεγάλα μέσα εναντίον της Τουρκίας επιτιθέμενη στην οικονομία της. Στο πλαίσιο μελετάται η κατάργηση της τελωνειακής ένωσης με την Τουρκία. ΄

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζαν Ιβ Λεντριάν, δεν δίστασε επίσης να απειλήσει την Τουρκία. «Υπάρχουν τακτικές πίεσης, υπάρχει μια πιθανή ατζέντα κυρώσεων», υπενθύμισε.

Nαγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι οδήγησαν Αζέρους στο «Φαράγγι της Κόλασης» και τους διέλυσαν

Η ΕΕ είναι μακράν ο μεγαλύτερος εταίρος της Τουρκίας τόσο ως προς τις εισαγωγές όσο και ως προς τις εξαγωγές (σ.σ. 15 δισ. ευρώ), καθώς και η μεγαλύτερη πηγή επενδύσεών της ενώ η Γερμανία ο κύριος έμπορος αγαθών με την Τουρκία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eλληνοτουρκικά: Να διαλύσει την Τουρκία θέλει ο Μακρόν – Κόβει την τελωνειακή ένωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.