ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ουκρανικά Bayraktar: Παρουσιάζεται το UAV Sokol-300

Ουκρανικά Bayraktar: Το drone είναι οπλισμένο με τέσσερις πυραύλους Barrier-V και θα ονομάζονται Sokol-300, με μέγιστο εύρος 1300 χιλιομέτρων.
Ουκρανικά Bayraktar: Παρουσιάζεται το UAV Sokol-300

Ουκρανικά Bayraktar: Το drone είναι οπλισμένο με τέσσερις πυραύλους Barrier-V.

Το ουκρανικό γραφείο σχεδιασμού «Luch» παρουσίασε το μοντέλο μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (UAV) «Sokol-300».

Φρεγάτες: Νέα γαλλικη πρόταση για τέσσερις φρεγάτες Belh@rra χωρίς SCALP Naval

Η παρουσίαση, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην ακυρωμένη έκθεση Arms And Security-2020 στο Κίεβο, πραγματοποιήθηκε στο Zhulyansky Machine-Building Plant Vizar.

Το ουκρανικό drone είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το κλασικό σχήμα αυτής της κατηγορίας, με έλικα, κινητήρα στην πρύμνη και μονάδα ουράς σχήματος V. Το μήκος της ατράκτου είναι 8,57 μέτρα και το άνοιγμα των φτερών είναι 14 μέτρα.

Με τον κινητήρα AI-450T2 turboprop (450 hp) από τη Motor Sich, η μέγιστη ταχύτητα του ουκρανικού UAV είναι 580 km / h και η διάρκεια πτήσης είναι 5 ώρες, με μέγιστο εύρος 1300 χιλιομέτρων.

Βayraktar: Η Ελλάδα απαντά με τα γαλλικά drone Patroller με κατευθυνόμενες ρουκέτες;

Με τον κινητήρα turboshaft MS-500V-05S / SE, τα χαρακτηριστικά του Sokol-300 είναι πιο μέτρια: η μέγιστη ταχύτητα είναι 466 km / h – με εύρος πτήσης 1000 km και διάρκεια έως και 3 ώρες.

Εκτός από τους κινητήρες της Motor Sich, το ουκρανικό UAV μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αυστριακό κινητήρα Rotax 914, τον οποίο χρησιμοποιούν και τα αμερικανικά drone Predator MQ-1.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουκρανικά Bayraktar: Παρουσιάζεται το UAV Sokol-300», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.