ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φιούρι – «Διέλυσε» τον Γουάιλντερ (vids)

Μεγάλος νικητής ήταν ο Τάισον Φιούρι στη… μονομαχία του Λας Βέγκας κόντρα στον Ντοντέι Γουάιλντερ, κατακτώντας τον παγκόσμιο τίτλο στα βαρέα βάρη της πυγμαχίας. Ο Βρετανός ήταν καταπληκτικός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον αντίπαλο του τόσο στον τρίτο αλλά και τον πέμπτο γύρο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακς – Σίξερς 119-98: Ο Αντετοκούνμπο...
Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φιούρι – «Διέλυσε» τον Γουάιλντερ (vids)

Μεγάλος νικητής ήταν ο Τάισον Φιούρι στη… μονομαχία του Λας Βέγκας κόντρα στον Ντοντέι Γουάιλντερ, κατακτώντας τον παγκόσμιο τίτλο στα βαρέα βάρη της πυγμαχίας.

Ο Βρετανός ήταν καταπληκτικός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον αντίπαλο του τόσο στον τρίτο αλλά και τον πέμπτο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακς – Σίξερς 119-98: Ο Αντετοκούνμπο διέλυσε τον καλύτερο στον κόσμο! (vids)

Δύο γύρους αργότερα και συγκεκριμένα στον έβδομο, το τιμ του Γουάιλντερ, βλέποντας την έκβαση του αγώνα, αποφάσισαν να πετάξουν… λευκή πετσέτα.

Ο Φιούρι, νίκησε σε όλους τους γύρους που είχαν προηγηθεί, διαλύοντας το αήττητο του αντιπάλου του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φιούρι – «Διέλυσε» τον Γουάιλντερ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.