ΠΑΟΚ

Οριστικό: Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου!

Ο Λάμπρου κατέγραψε επτά συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και γενικότερα δεν... ταίριαξε στην Τβέντε.
Οριστικό: Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου!

Στην Τούμπα επιστρέφει ο Λάζαρος Λάμπρου μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Τβέντε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάμπρου κατέγραψε επτά συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και γενικότερα δεν… ταίριαξε στην Τβέντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία έστειλε τον Βιεϊρίνια στο πρώτο δοκάρι όπως παλιά! (vids)

Έτσι, τόσο ο 23χρονος εξτρέμ όσο και ο ΠΑΟΚ αποφάσισαν από κοινού να διακόψουν τον δανεισμό του και ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στον Δικέφαλο, ο οποίος χρειάζεται επιπλέον λύσεις στα άκρα της επίθεσης μετά και το θέμα, που έχει προκύψει με τον Λέο Ζαμπά και τον μακροχρόνιο τραυματισμό του.

Με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Λάμπρου έχει 15 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ, νούμερα τα οποία ευελπιστεί να βελτιώσει το επόμενο διάστημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικό: Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.