ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Αυτά είναι τα στρατιωτικά υπερόπλα του Πούτιν (vids)

Η Ρωσία προχώρησε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) μεγάλης αντοχής Orion, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει βόμβες υψηλής ακρίβειας.
Ρωσία: Αυτά είναι τα στρατιωτικά υπερόπλα του Πούτιν (vids)

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας εξέδωσε το ετήσιο ημερολόγιό του, στο οποίο περιλαμβάνονται φωτογραφίες από δύο υπερόπλα του οπλοστασίου της Ρωσίας.

Η Ρωσία προχώρησε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) μεγάλης αντοχής Orion, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει βόμβες υψηλής ακρίβειας.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης του ημερολογίου για το νέο έτος, το οποίο περιέχει και φωτογραφίες από όπλα του ρωσικού οπλοστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίγυπτος σε Τουρκία: «Αδειάστε τα όλα και φύγετε!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το drone Orion παρουσιάζεται εξοπλισμένο με εναέριες βόμβες KAB-20.

Το ημερολόγιο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες του μυστικού αεροσκάφους Okhotnik της Ρωσίας (Κυνηγός).

Την Κυριακή, μια πηγή του κλάδου των αεροσκαφών δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik, πως το Okhotnik θα πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμές πτήσης με τη χρήση όπλων το επόμενο έτος.

Όπως δήλωσε η πηγή, θα χρησιμοποιηθούν πύραυλοι αέρος-αέρος κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα διεξαχθούν επίσης δοκιμές όπλων αέρος-εδάφους.

Πηγή: defencenet.gr

Ρωσία: H Ελλάδα θα πάρει τα F-35 – Αποκαλύπτουν το σχέδιο των ΗΠΑ

Η Μόσχα αποκαλύπτει το σχέδιο των ΗΠΑ για τα F-35 και γιατί έχουν αποφασίσει (σ.σ. με τα σημερινά δεδομένα) να δώσουν τα στελθ μαχητικά στην Ελλάδα.

Η Μόσχα επικαλείται ειδικούς του ΝΑΤΟ για να παρουσιάσει την αλήθεια αναφορικά με το πόσο ετοιμοπόλεμες είναι είναι οι εναέριες δυνάμεις της Ελλάδας και της Άγκυρας.

Ρώσοι: Αποκαλύπτουν την αλήθεια – 207 ετοιμοπόλεμα μαχητικά η Ελλάδα και 189 η Τουρκία

Σύμφωνα με τους Ρώσους, η Αθήνα έχει 207 ετοιμοπόλεμα μαχητικά αεροσκάφη ενώ η Άγκυρα 189. Επιπλέον, όπως σημειώνουν, οι Έλληνες θα λάβουν απαό τους Γάλλους υπερσύγχρονα Rafale ενώ και οι ΗΠΑ τελικά θα δώσουν τα “αόρατα” F-35 στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα πρέπει να καταστρέψει τους τουρκικούς S-400 για να υπερισχύσει στην αέρα, γράφει το Real Clear Defense.

Όπως σημειώνεται, το να δώσει η Ουάσιγκτον F-35 στην Αθήνα εξυπηρετεί τους σκοπούς της αφού αν οι τουρκικοί S-400 καταρρίψουν ένα ελληνικό F-35, τότε το Πεντάγωνο θα εξηγήσει την απώλεια του αόρατου αεροσκάφους ως αποτέλεσμα της ελλιπούς εκπαίδευσης των Ελλήνων πιλότων.

Ρώσοι: Αποκαλύπτουν πώς θα στραγγαλίσουν ΗΠΑ και Ελλάδα την Τουρκία

Αντίθετα αν οι Έλληνες πιλότοι καταστρέψουν τους τουρκικούς S-400 τότε αυτό θα αποτελέσει θρίαμβο των δυνατοτήτων των αμερικανικών F-35 σε βάρος των Ρώσων, χωρίς οι Αμερικανοί να έχουν… κοπιάσει ιδιαίτερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσία: Αυτά είναι τα στρατιωτικά υπερόπλα του Πούτιν (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.