ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν – Γιουβέντους 1-2: Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Κιέζα (vid)

Η Γιοβέντους πήρε και πάλι το προβάδισμα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν, με τον Κιέζα να σημειώνει και δεύτερο γκολ. Με δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στη Μίλαν, ο Κιέζα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Ειδικότερα, ο άσος της Γιουβέντους συνεργάστηκε όπως και στο πρώτο γκολ με το...
Μίλαν – Γιουβέντους 1-2: Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Κιέζα (vid)

Η Γιοβέντους πήρε και πάλι το προβάδισμα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν, με τον Κιέζα να σημειώνει και δεύτερο γκολ.

Με δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στη Μίλαν, ο Κιέζα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ειδικότερα, ο άσος της Γιουβέντους συνεργάστηκε όπως και στο πρώτο γκολ με το Ντιμπάλα, με τον Ιταλό επιθετικό να σκοράρει στο 62ο λεπτό και να κάνει το 1-2 με τρομερό πλασέ.

Δείτε το γκολ που έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίλαν – Γιουβέντους 0-1: Τακουνάκι Ντιμπάλα και τελείωμα Κιέζα (vid)

Μίλαν – Γιουβέντους 1-1: Άψογη εκτέλεση του Καλάμπρια για την ισοφάριση (vid)

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλαν – Γιουβέντους 1-2: Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Κιέζα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.