NBA

NBA Αποτελέσματα: Άνετοι οι Σέλτικς, καμία δυσκολία για τους Σπερς (vids)

«Μαγικός» Μπράουν έδωσε τη νίκη στους Σέλτικς, ενώ από τη μεριά του απογοήτευσε για ακόμα ένα παιχνίδι με την εμφάνιση του ο Ράσελ Γουέστμπρουκ!
NBA Αποτελέσματα: Άνετοι οι Σέλτικς, καμία δυσκολία για τους Σπερς (vids)

NBA Αποτελέσματα: Πολύ εύκολο βράδυ είχαν οι Μπόστον Σέλτικς, που παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, διέλυσαν με 141-103 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι «Κέλτες» ήταν καταιγιστικοί σε όλη την αναμέτρηση και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Ο Μπράουν έκανε ματσάρα με 33 πόντους, ξεχωρίζοντας από όλους τους άλλους, με τον Κέμπα Γουόκερ να προσθέτει ακόμα21 πόντους.

Για τους ηττημένους, ο Σέξτον έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, που εμφάνισε στα προηγούμενα παιχνίδια, έχοντας μόλις 13 πόντους.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς τώρα, έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Γουίζαρντς, νικώντας τους με 121-101, χωρίς να δυσκολευτούν.

Ο Μιλς ήταν ο κορυφαίος έχοντας 21 πόντους, με τους Γουόκερ και Όλντριτζ να έχουν 16 και 15 πόντους, αντίστοιχα.

Όσον αφορά την ομάδα της Ουάσινγκτον ο Μπίελ είχε 31 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ήταν απογοητευτικός, έχοντας μόλις 9 πόντους σε 25 λεπτά.

Ακόμα, είχαμε τη δύσκολη των Πόρτλαντ Μπλέιζερς κόντρα στους Νιου Υορκ Νικς, με 116-113, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να πιάνει… φωτιά, σκοράροντας 39 πόντους και δίνοντας 8 τελικές πάσες.

Από την άλλη, για τους ηττημένους ο Ραντλ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις έχοντας 25 πόντους, που δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του.

Τέλος, οι Σάρλοτ Χόρνετς, επικράτησαν με 107-104 των Ορλάντο Μάτζικ, με τον Χέιγουορντ να σκοράρει 39 πόντους και να κάνει αδιανόητο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα οι ομάδα του Ορλάντο δεν είχε απάντηση σε αυτό, με τους Βούτσεβιτς και Φουρνιέρ να έχουν 22 και 21 πόντους, αντίστοιχα.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί, πως όλα αυτά έγιναν την ίδια βραδιά, που οι Μπακς και κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επικράτησαν με 129-115 των Ατλάντα Χοκς.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Μπόστον Σέλτικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς: 141-103 (Μπράουν 33π. – Σέξτον 13π.)

Σαν Αντόνιο Σπερς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς: 121-101 (Μιλς 21π. – Μπίελ 33π.)

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Νιου Υορκ Νικς: 116-113 (Λίλαρντ 39π. – Ραντλ 25π.)

Σάρλοτ Χόρνετς – Ορλάντο Μάτζικ: 107-104 (Χέιγουορντ 39π. – Βούτσεβιτς 22π.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιόκιτς: Ήταν ασταμάτητος και σημείωσε ρεκόρ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA Αποτελέσματα: Άνετοι οι Σέλτικς, καμία δυσκολία για τους Σπερς (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.