SUPER LEAGUE 2

Ιωνικός: Σοβαρό πλήγμα με Φουρλάνο – Παίρνει Πατράλη, ψάχνει στόπερ

Ο Ιωνικός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Σπύρος Φουρλάνος, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, προφορική συμφωνία με Πατράλη.
Ιωνικός: Σοβαρό πλήγμα με Φουρλάνο – Παίρνει Πατράλη, ψάχνει στόπερ

Ο Ιωνικός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Σπύρος Φουρλάνος, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού – Προφορική συμφωνία με Πατράλη.

Σε αναζήτηση στόπερ βρίσκεται ο Ιωνικός, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σπύρου Φουρλάνου.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο έμπειρος μεσοαμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Μετροπόλιταν, για την αποκατάσταση της ζημιάς. Ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται σε 6 με 7 μήνες.

Αυτόματα, οι άνθρωποι της διοίκησης θα βγουν στην αγορά για στόπερ, με δεδομένο πως στο ρόστερ υπάρχουν οι Κύργιας, Φαζός, Τσιριγώτης και ο πρώτος είναι τραυματίας.

Μεταγραφή, όμως, θα πραγματοποιήσει ο Ιωνικός αναφορικά με τη μεσαία γραμμή.

Ο Μανώλης Πατράλης τα έχει ήδη βρει σε όλα με τους Νικαιώτες και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο 23χρονος μέσος ανήκει στον Απόλλωνα Σμύρνης από το καλοκαίρι του 2019, αλλά φέτος δεν υπολογίζεται και μένει να λύσει το συμβόλαιό του.

Super League 2: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Σοβαρό πλήγμα με Φουρλάνο – Παίρνει Πατράλη, ψάχνει στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.