ΣΤΙΒΟΣ

Ατομικό η Σπανουδάκη στο Βερολίνο με 7.27

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας της πραγματοποίησε σήμερα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στο ISTAF του Βερολίνου. Η 27χρονη τερμάτισε σε 7.27 τα 60 μ και βελτίωσε το 7.29 που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ της από τον χειμώνα του 2018 και έγινε η έκτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα. Νωρίτερα η αθλήτρια είχε πετύχει 7.32 στον...
Ατομικό η Σπανουδάκη στο Βερολίνο με 7.27

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας της πραγματοποίησε σήμερα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στο ISTAF του Βερολίνου. Η 27χρονη τερμάτισε σε 7.27 τα 60 μ και βελτίωσε το 7.29 που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ της από τον χειμώνα του 2018 και έγινε η έκτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Νωρίτερα η αθλήτρια είχε πετύχει 7.32 στον προκριματικό και είχε δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Σπανουδάκη με τη σημερινή της εμφάνιση έπιασε και το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν και παράλληλα έδειξε πως αν επαναλάβει ανάλογες εμφανίσεις τότε στην Πολωνία θα μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα. Η επόμενη στάση της αθλήτριας του Κώστα Βογιατζάκη, θα γίνει την Κυριακή στο Ντόρτμουντ. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Μάγια Μιχαλινετς – Ζινταρ με 7.23 και δεύτερη μπροστά από την Ελληνίδα, η Λίζα Μάγερ με 7.26.

Καλό ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Ζήκου στη χειμερινή σεζόν, αφού τερμάτισε τα 60 μ. σε 6.70 και φάνηκε πως στον αγώνα της Κυριακής, στο Ντόρτμουντ θα μπορέσει να τρέξει γρηγορότερα. Ο αθλητής του Βαγγέλη Κατσιάβα έχει ατομικό ρεκόρ 6.62, από το 2019. Ο Ζήκος με τη σημερινή του εμφάνιση επιβεβαίωσε και το όριο πρόκρισης στη διοργάνωση της Πολωνίας, το οποίο είχε από την περσινή σεζόν.

Η Τατιάνα Γκούσιν βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, στη διάρκεια μίτινγκ ύψους στην πόλη Νεβιζντι στην Τσεχία. Η έμπειρη αθλήτρια ξεπέρασε το 1,81 μ., ενώ έχασε από μικρά λάθη τις προσπάθειες στο 1,84 μ, που ήταν καλές. Η Γκούσιν κατέλαβε την τέταρτη θέση στον αγώνα και πλέον θα συνεχίσει στο Κλάντνο με στόχο να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η Παναγιώτα Δόση, που ξεπέρασε το 1,78 μ. και στη συνέχεια είχε καλά, αλλά αποτυχημένα άλματα στα 1,81 μ. Η νεαρή θα παραμείνει στην Τσεχία και θα είναι και αυτή, παρούσα στον αγώνα του Κλάντνο.

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητά το Παγκρήτιο για αποκλειστική χρήση, ο στίβος αντιδρά με αριθμούς και επιχειρήματα, και ο Δήμος καλείται να αποφασίσει — με φόντο την απώλεια έως και 140.000 ευρώ ετησίως και τη συνολική ανατροπή στον τοπικό αθλητισμό.

Στίβος
Στίβος: Δρόμεια 2025: Με ολυμπιονίκες και σπουδαίες συμμετοχές ξένων αθλητών και αθλητριών τα 100 και τα 200μ.

Δρόμεια 2025: Με ολυμπιονίκες και σπουδαίες συμμετοχές ξένων αθλητών και αθλητριών τα 100 και τα 200μ.

Εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμα και ρεκόρ σταδίου αναμένεται να επιτευχθούν στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια»

Στίβος
Στίβος: «Κατερίνα Θάνου – Ακαδημίες Στίβου Athlesis»: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου αθλητικού συλλόγου

«Κατερίνα Θάνου – Ακαδημίες Στίβου Athlesis»: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου αθλητικού συλλόγου

«Το όραμα γίνεται πράξη».

Στίβος
Στίβος: Πάτρα 2025: Όταν ο στίβος είναι στο DNA τους!

Πάτρα 2025: Όταν ο στίβος είναι στο DNA τους!

Τα «μήλα» φέτος έπεσαν – και με φόρα – κάτω απ’ τη μηλιά. Και η παράδοση συνεχίζεται.

Στίβος
Στίβος: Πάτρα 2025: Δύναμη, στρατηγική και μεγάλοι νικητές στο φινάλε του Πανελλήνιου Κ18

Πάτρα 2025: Δύναμη, στρατηγική και μεγάλοι νικητές στο φινάλε του Πανελλήνιου Κ18

Πρωταθλητής στους άνδρες ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, στις γυναίκες ο ΑΟ Φιλοθέης.

Στίβος
Σπορ: Παγκρήτιο Στάδιο: Στον «αέρα» ο στίβος και οι ακαδημίες – Ο ΟΦΗ και ο Δήμος Ηρακλείου

Παγκρήτιο Στάδιο: Στον «αέρα» ο στίβος και οι ακαδημίες – Ο ΟΦΗ και ο Δήμος Ηρακλείου

Η απαίτηση του ΟΦΗ για αποκλειστική χρήση στο Παγκρήτιο Στάδιο φέρνει σε οριακή θέση τον στίβο του Ηρακλείου. Οι ακαδημίες περιμένουν απάντηση από τον Δήμο – με την επόμενη μέρα να μοιάζει θολή.

Σπορ
Στίβος: Ρεκόρ, πάθος και νέα πρόσωπα στην Πάτρα – Λάμψη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Ρεκόρ, πάθος και νέα πρόσωπα στην Πάτρα – Λάμψη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Η νεαρή Ιωάννα Σταματοπούλου (Πανιώνιος ΓΣ) έκλεψε την παράσταση, τρέχοντας τα 2.000 μ. στιπλ σε 6:42.83, όπου και συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε η ίδια.

Στίβος
Στίβος: Σήμα κινδύνου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για το Παγκρήτιο: «Ο στίβος δεν μπορεί να πεταχτεί έξω από το ίδιο του το σπίτι»

Σήμα κινδύνου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για το Παγκρήτιο: «Ο στίβος δεν μπορεί να πεταχτεί έξω από το ίδιο του το σπίτι»

Το Παγκρήτιο δεν είναι απλώς ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά ο βασικός πυλώνας του στίβου στην Κρήτη.

Στίβος
Στίβος: The Ellinikon και η προδοσία του στίβου!

The Ellinikon και η προδοσία του στίβου!

Ο ΣΕΓΑΣ ήταν ενήμερος ότι εκτός από «κλειστό» δεν θα έχει ούτε κανονικό βοηθητικό το νέο στάδιο στο πολυδιαφημισμένο The Ellinikon;

Στίβος