STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Περιμένει τα αποτελέσματα των τεστ του Παναθηναϊκού

Το νέο κρούσμα COVID-19 που προέκυψε στον Παναθηναϊκό έχει ως συνέπεια να τηρείται στάση αναμονής από τον ΕΣΑΚΕ. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ενημερώσει τόσο τη διοργανώτρια αρχή της Basket League όσο και τον Ολυμπιακό (τελευταίος αντίπαλος). Στον ΕΣΑΚΕ θα περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ καθώς μπορεί να προκύψει πιθανότητα αναβολής της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ...
ΕΣΑΚΕ: Περιμένει τα αποτελέσματα των τεστ του Παναθηναϊκού

Το νέο κρούσμα COVID-19 που προέκυψε στον Παναθηναϊκό έχει ως συνέπεια να τηρείται στάση αναμονής από τον ΕΣΑΚΕ. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ενημερώσει τόσο τη διοργανώτρια αρχή της Basket League όσο και τον Ολυμπιακό (τελευταίος αντίπαλος).

Στον ΕΣΑΚΕ θα περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ καθώς μπορεί να προκύψει πιθανότητα αναβολής της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 7/2-17:00). Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το πρωτόκολλο αν μια ομάδα έχει τρεις παίκτες με κρούσμα COVID-19 τότε αυτομάτως δίνεται αναβολή στον αγώνα.

Μέχρι λοιπόν να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ υπάρχει ένα ερωτηματικό στην αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί να κλείσει το πρόγραμμα της 14ης αγωνστικής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει έναν ακόμα εξ αναβολής αγώνα, από τη 2η αγωνιστική, κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΣΑΚΕ: Περιμένει τα αποτελέσματα των τεστ του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ