ΑΓΓΛΙΑ

Times: «Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στη Λίβερπουλ»

Είναι βέβαιο πως όσο βαδίζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο θα ακούγεται και το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ για αρκετές ομάδες. Μεγάλα ΜΜΕ βγάζουν τα δικά τους ρεπορτάζ, μεταξύ αυτών και οι «Times»
Times: «Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στη Λίβερπουλ»

Είναι βέβαιο πως όσο βαδίζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο θα ακούγεται και το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ για αρκετές ομάδες. Μεγάλα ΜΜΕ βγάζουν τα δικά τους ρεπορτάζ, μεταξύ αυτών και οι «Times».

Δημοσίευμα των «Times» υποστηρίζει πως ο Εμπαπέ έχει ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν πως το καλοκαίρι θέλει να πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ! Αναμφίβολα είναι μία εξέλιξη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και βόμβα. Όχι, όμως, γιατί το όνομα του Γάλλου δεν έχει συνδεθεί με τους «ρεντς». Αντιθέτως, ακούγεται καιρό τώρα και ακόμη πιο έντονα από τη στιγμή που η Λίβερπουλ συμφώνησε να αλλάξει εταιρεία ένδυσης και να πάει στη Nike.

Από εκεί και πέρα, στο κόλπο βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης. Παλιότερα ο Εμπαπέ είχε δηλώσει πως είναι όνειρό του να πάει κάποια μέρα στους «μερένγκες». Το εάν έχει αλλάξει άποψη έκτοτε, είναι κάτι που θα φανεί.

Κλείνοντας η «Parisien» υποστηρίζει πως η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να ανανεώσει. Φαίνεται, όμως, πως ο 22χρονος το έχει πάρει απόφαση να μετακομίσει από το Παρίσι μετά από τέσσερα χρόνια και να ανοίξει τα φτερά του εκτός συνόρων. Είναι κάτι που το περιμένει συνολικά και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος με μεγάλο ενδιαφέρον. Για την ιστορία το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Times: «Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στη Λίβερπουλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.