MEDIA

Survivor spoiler 20/3: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό; Τζέημς Καφετζής team ή Γιώργος Κοψιδάς team;

Μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα νίκης στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Μπλε ή κόκκινη;
Survivor spoiler 20/3: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό; Τζέημς Καφετζής team ή Γιώργος Κοψιδάς team;

Survivor spoiler 20/3: Μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα νίκης στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor spoiler 20/3

Survivor spoiler 20/3: Ετοιμαζόμαστε για μια διαφορετική συνθήκη πλέον στο Survivor. Αυτή έχει να κάνει με την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από την κόκκινη ομάδα. Δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια τα πράγματα στην κόκκινη παραλία. Πάντως την κόκκινη ομάδα θα εξακολουθούμε να τη λέμε Κοψιδάς team! Κι ας μην τη διάλεξε αυτός ακριβώς.

Ο φίλος μου ο Γιάννης Μητροπαπάς ανέλυσε διεξοδικά την επόμενη μέρα στην κόκκινη ομάδα από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Αυτός ήταν που έλεγχε εν πολλοίς την κατάσταση, αλλά υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του. Και έχασε. Και αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, κυρίως ψυχολογικό, στην κόκκινη ομάδα.

Θα έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδράσουν οι κόκκινοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ψηφοφορία. Έχουν υποστεί σοκ. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε σε ότι αφορά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Ακόμα κι αν δεν παίξει ο Τριαντάφυλλος το ψυχολογικό μειονέκτημα που έχει η κόκκινη ομάδα είναι μεγάλο. Αυτός είναι και ο λόγος που το πλεονέκτημα για νίκη είναι στην μπλε ομάδα. Θα σας έχω το οριστικό βέβαια ξημέρωμα της Κυριακής. Η τηλεθέαση θα είναι πάλι στα ύψη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είχε παραδεχτεί πως κανείς δεν ήθελε να φύγει ο Κοψιδάς

Το θέμα είναι αν θα μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Υπάρχει συζήτηση πως θα αρχίσουν να γυρίζουν το… μπιφτέκι οι κόκκινοι και θα πάρουν με το μέρους τους τον Τριαντάφυλλο. Διότι το ότι τον θέλει ο κόσμος δεν πέρασε απαρατήρητο.

Δείτε ρεπορτάζ που θέλει τους κόκκινους να τον προσεγγίζουν

 

Βέβαια σε πρώτη φάση ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος την… έπεσαν στον Ντάφυ. Έχει κάνει λάθος η κόκκινη ομάδα με τον τραγουδιστή. Από τότε που τον άφησαν χωρίς φαγητό. Έγκλημα. Διότι ο κόσμος ψηφίζει αγωνιστικά. Εκτός και δίνει κατάφωρη αδικία. Και συνέβη αυτό με το φαγητό και την «ψαριά» του Κόρο.

Διαβάστε επίσης

Δεν θα το πιστέψετε. Βιετνάμ – Viral: Τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι και η συνέχεια τους ξάφνιασε όλους (vid)

Σούπερ Μάρκετ: Αλλάζει ξανά το ωράριο – Τι ισχύει από αύριο

Ραγδαία επιδείνωση! Χαλάει ο καιρός το Σάββατο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 20/3: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό; Τζέημς Καφετζής team ή Γιώργος Κοψιδάς team;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!