ΠΑΡΑFOOTBALL

Εθνική Ελλάδας: Ο Ζαγοράκης αποφασίζει για Φαν’τ Σχιπ! Όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Ζαγοράκης - Φαν'τ Σχιπ: Η προσδοκία που «γέννησε» το 1-1 στην Ισπανία δεν άργησε να γίνει σκληρή ποδοσφαιρική πραγματικότητα με αντίπαλο την Γεωργία. Ξημερώματα Πέμπτης!
Εθνική Ελλάδας: Ο Ζαγοράκης αποφασίζει για Φαν’τ Σχιπ! Όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Ζαγοράκης – Φαν’τ Σχιπ: Η προσδοκία που «γέννησε» το 1-1 στην Ισπανία δεν άργησε να γίνει σκληρή ποδοσφαιρική πραγματικότητα με αντίπαλο την Γεωργία. Ξημερώματα Πέμπτης!

Στο Electra Palace με φόντο τον Θερμαϊκό, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Ζαγοράκης έχει meeting με τον Τζον Φαν’ τ Σχιπ. Παρόντες και 4-5 μέλη της ομοσπονδίας. Η βάση της συζήτησης που κράτησε μέχρι τις 3 το πρωί κινήθηκε στο αγωνιστικό «τις πταίει».

Σίγουρα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και για το κομμάτι των αποφάσεων σε πρόσωπα και το κλίμα στα αποδυτήρια. Η αλήθεια, βάσει πηγών μας, είναι διαφορετική. Ο Ολλανδός προπονητής μαζί με τους βοηθούς του, Ααρον Βίντερ και Μιχάλη Βαλκάνη κοστίζουν ετησίως στο ταμείο της ΕΠΟ πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Και μάλιστα με κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2022. Μείζον θέμα από την στιγμή που δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα (σ.σ.: και άμεση δυνατότητα αποζημίωσης) και η Εθνική Ελλάδας δεν τερμάτισε καν 1η στον όμιλο του Nations League. «Παρακολουθούμε όλους τους εν δυνάμει παίκτες της Εθνικής κάθε εβδομάδα…», έχει εκστομίσει πολλάκις, ο 57χρονος προπονητής.

Επί του πρακτέου, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο με την Γεωργία δεξιά πλευρά ήταν οι Μαυρίας, Λημνιός που είναι παντελώς άπραγοι σε συλλογικό επίπεδο! Μπορεί να βάλαμε το αυτογκόλ-συγκυρία από την πλευρά τους, αλλά «φάγαμε» και το 1-1 από δεξιά.

Μία ακόμη αντίφαση από τον Φαν ΄τ Σχιπ που συν το χρόνω μπορεί να «κερδίζει» σε προπονήσεις, επικοινωνία, αλλά «χάνει» σε αποτελεσματικότητα στο γήπεδο και σε επαφή με τις προσωπικότητες.

Όπως έγινε καλώς ή κακώς με τους Σιόβα, Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Όπως πάει να δημιουργηθεί με τον Τσιμίκα και στο κομμάτι διαχείρισης με την απουσία αγώνων του με την Λίβερπουλ. Ο Ζαγοράκης πλέον έχει λόγο. Ο Ζαγοράκης πλέον έχει και τον χρόνο μια και τα επόμενα επίσημα ματς είναι τον Σεπτέμβριο. Ιδού, η Ρόδος…

+ Ο Φαν’ τ Σχιπ σε 17 αγώνες του στον πάγκο της Εθνικής έχει σημειώσει 8 νίκες.

+ Στο 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της Ελλάδας, ο Ολλανδός έχει καλέσει 47 παίκτες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Ο Ζαγοράκης αποφασίζει για Φαν’τ Σχιπ! Όλα ανοιχτά για το μέλλον του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…